Άνοιξε τα χαρτιά του ο Δώνης

Εμφανώς ευχαριστημένος αν όχι και κάτι τι παραπάνω εμφανίστηκε ο προπονητής μας που μίλησε για όλους και για όλα στη δημοσιογραφική. Ο Δώνης είπε ποιες ομάδες δεν θέλει στους ομίλους, ενώ ήταν κατατοπιστικός και για το μεταγραφικό πλανο και τις δυσκολίες του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τον αγώνα:
«Είμαι χαρούμενος γιατί για δεύτερη φορά θα παίξουμε με την δική μου καθοδήγηση στους ομίλους. Είναι δύσκολο να αναλάβεις μια ομάδα μετά από προετοιμασία αλλά εγώ ένιωθα πως γύριζα σπίτι μου. Ένας από τους όρους ήταν να κάτσω εγώ στον πάγκο (σημ.συν. με τη Βιτόρουλ). Όταν έχεις παίκτες που ξέρεις πως θα δώσουν τη ψυχή και την καρδιά τους στο γήπεδο είναι πιο εύκολο. Το δύσκολο ήταν να διαχειριστούμε τους αγώνες και να τα καταφέρουμε. Πλέον μπορούμε να δούμε κάποια άλλα πράγματα και να βελτιώσουμε την ομάδα».

Για τη Σλάβια:
«Ήταν μια δυνατή ομάδα που έφερνε ανάμεσα στις δυο ζώνες μας πάρα πολλούς παίκτες. Έπρεπε να λειτουργήσει καλά το μυαλό και νομίζω δεν μας έκαναν πολλές φάσεις από ροή αγώνα αλλά κυρίως από στημένες φάσεις».

Για την ενίσχυση:
“Πρέπει να δηλωθεί ο Σόουζα άρα θα πρέπει να φύγει ένας ξένος. Αν αποχωρήσει ο Βάντερ που υπάρχουν πιθανότητες γιατί υπάρχει πρόταση. Αν γίνει αυτό θα πρέπει να βρούμε ένα πολύ δυνατό εξτρέμ”.

“Έχουμε ένα πολύ καλό δεξιό μπακ, παίζει τρία παιχνίδια με τεράστιο πρόβλημα. Αξίζουν συγχαρητήρια στον Μιλάνοφ, είναι ένα πρόβλημα που πρέπει να το λύσουμε”

Αν έχει προτίμηση για την κλήρωση:
“Όχι Μπαρτσελόνα και Παρί πάλι”

Για τον Ποτέ και τον Φαρίας:
“Δεν έχει ξεκουραστεί καθόλου. Ήρθε από πρωτάθλημα, εθνική και έπαθε θλάση. Θα πρέπει να κάνουμε λίγη υπομονή και για τον Φαρίας και για τον Ποτέ”

Για τον Οάρ:
“Έπρεπε να έχω τον Αρτυματά στον πάγκο γιατί μπορεί να παίξει ως δεξιός μπακ. Από την στιγμή που είχα τον Μπερτόλιο στον πάγκο έπρεπε να αποφασίσω μεταξύ του Βάντερ και του Ορ γιατί δεν χρειαζόμουν δύο εξτρέμ”

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΩΝΑ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X