Αντέχουμε και άλλη απώλεια;

Η κατάσταση στον ΑΠΟΕΛ είναι οριακή αφού είναι κοινό μυστικό ότι η ομάδα μας είναι άρρωστη σε όλα τα επίπεδα. Εξάλλου όταν ακούς και από επίσημα χείλη ότι η ομάδα δεν βγάζει υγεία δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλη ερμηνεία. Το κλίμα δεν είναι καλό πουθενά και κυρίως στον Αρχάγγελο και είναι για αυτό που ο σημερινός αγώνας με την Ανόρθωση είναι κρίσιμος.

Ο Κωστή και οι παίκτες πρέπει να αντιληφθούν ότι δεν τους παίρνει να συνεχίσουν με τον τρόπο που μας έδειξαν τις τελευταίες εβδομάδες αφού αυτό θα οδηγήσει σε μια νέα ήττα. Ακόμα και από την υπό διάλυση Ανόρθωση.

Η διοίκηση βλέπει με επικίνδυνη απάθεια την κατάσταση αφού και η ίδια αδυνατεί πλέον να λειτουργήσει όπως έχει συνηθίσει. Ακόμα και η πρόσληψη ενός τεχνικού διευθυντή περνά από χίλια μύρια κύματα και ανατροπές.

Με αυτά τα δεδομένα δεν χρειάζεται να μιλήσουμε για τους 11 που θα προτιμήσει ο Κωστή παρόλο που δεν τον παίρνει να κάνει και πάλι τη διαχείριση προηγούμενων αγώνων.

Πάντως η αμυντική γραμμή της Ανόρθωσης είναι τέτοια που αν δεν έχει ουσιαστικές βοήθειες ο Τάμαρι, υπάρχει κίνδυνος να μην κάνουμε τελική προσπάθεια της προκοπής.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X