Απαγορεύεται η χαλάρωση

Ένα προβληματικό μισάωρο στον πρώτο αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα ήταν αρκετό για να βρεθούμε πίσω στο σκορ και στο τέλος να πετύχουμε μια νίκη η οποία εξακολουθεί να κάνει τον σημερινό επαναληπτικό αμφίρροπο. Ο ΑΠΟΕΛ πλήρωσε τη χαλάρωση του με ένα τέρμα και αυτό είναι κάτι που πρέπει να αποφευχθεί σήμερα αφού αν συμβεί θα μας βάλει σε περιπέτειες.

Η υπόθεση πρόκρισης εξαρτάται αποκλειστικά από την απόδοση της ομάδας μας η οποία πρέπει με σοβαρότητα να εκμεταλλευτεί τα δυνατά της στοιχεία και να δείξει ότι δεν έχει σκοπό να βάλει τον αντίπαλο στο κόλπο της πρόκρισης.

Πρακτικά αυτό θα συμβεί αν προηγηθούμε στο σκορ αφού αυτό θα «κόψει» τα πόδια των παικτών του Βεργέτη. Όπως και στον πρώτο αγώνα έτσι και σήμερα η Νέα Σαλαμίνα θα επιχειρήσει με γρήγορες αντεπιθέσεις να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για το γκολ.

Είναι για αυτό που θα πρέπει αν δούμε τη μεσοαμυντική γραμμή της ομάδας μας να λειτουργεί σωστά και να κλείνει τους διαδρόμους προς την εστία του Πάρντο, οποίος λογικά θα είναι ο τερματοφύλακας στο θεσμό του κυπέλλου.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X