Απαγορεύεται η υποτίμηση

Ο ΑΠΟΕΛ αρχίζει σήμερα την προσπάθεια παραμονής του στην κορυφή έτσι ώστε το συντομότερο δυνατό και ιδανικά πριν την τελευταία αγωνιστική να ανακηρυχθεί πρωταθλητής. Ο αγώνας με τη Σαλαμίνα είναι ύπουλος και μόνο αν η ομάδα μας παρουσιαστεί σοβαρή και αποτελεσματική θα μπορέσει να πάρει το ζητούμενο.

Η ομάδα της Αμμοχώστου ταλανίζεται από σοβαρά προβλήματα αφού μεταξύ άλλων ήταν η πρωταγωνίστρια ενός αγώνα την προηγούμενη αγωνιστική που κρίθηκε από πολλούς ως στημένος. Ο προπονητής τους παρέμεινε με το ζόρι στην ομάδα ενώ οι οπαδοί της Σαλαμίνας ανακοίνωσαν ότι θα απέχουν από το σημερινό αγώνα.

Αν τα πιο πάνω αποτελέσουν λόγο για να συσπειρωθούν ή να καταρρεύσουν είναι κάτι το οποίο θα γνωρίζουμε απόψε. Εμείς πρέπει να φροντίσουμε να συμβεί το δεύτερο αφού δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες απέναντι στη συγκεκριμένη ομάδα.

Επιστρέφει ο Σέρτζιο;

Ο ΑΠΟΕΛ στον τελευταίο αγώνα δεν ήταν αυτός που έπρεπε. Μπορεί να κερδίσαμε αλλά φλερτάραμε άγρια με την απώλεια βαθμών. Ο Κετσπάγια καλείται να βρει τις λύσεις στην αμυντική γραμμή με δεδομένες τις απουσίες των Μερκή και Αμορίν. Η πιθανότητα να επιστρέψει μετά από καιρό ο Σέρτζιο στην εντεκάδα είναι μεγάλη και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα λειτουργήσει ο Πορτογάλος.

Στον τραγικό αγωνιστικό χώρο του Αμμόχωστος η τριάδα των Εφραίμ, Γιαννίωτα και Ντε Βινσέτι καλείται να κάνει τη διαφορά στο μεσοεπιθετικό κομμάτι έτσι ώστε να καταφέρουμε να επιβάλουμε το ρυθμό μας και να βρούμε το δρόμο προς τα δικτυα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X