Απαγορεύονται οι εκπλήξεις

Μπορεί οι μεταγραφικές εκκρεμότητες να προκαλούν περισσότερο ενδιαφέρον αλλά η ομάδα μας βρίσκεται πλέον σε ρυθμούς προκριματικών του Champions League. Το ταξίδι άρχισε νωρίς την Κυριακή και θέλουμε να διαρκέσει πολλούς μήνες. Και ιδανικά να είναι μέχρι το τέλος στο συγκεκριμένο θεσμό και όχι στο Europa League. Για να γίνει αυτό θα πρέπει σε πρώτη φάση να επιβεβαιώσουμε τις εκτιμήσεις που μας θέλουν να καθαρίζουν την TNS.

Ο ΑΠΟΕΛ είναι κάτι παραπάνω από φαβορί απέναντι στους Ουαλούς κάτι που πρέπει να επιβεβαιώσει και στην πράξη μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Η υποτίμηση ισοδυναμεί με αχρείαστη πίεση ή και ρεζιλίκια κάτι που απαγορεύεται να συμβεί.

Σύμφωνα και με τους υπεύθυνους ο μεταγραφικός σχεδιασμός έγινε έτσι ώστε η ομάδα να είναι πλήρης στον 3ο προκριματικό. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να εξασφαλίσουμε σκορ πρόκρισης το βράδυ της Τρίτης έτσι ώστε ο επαναληπτικός να δώσει την ευκαιρία στον Κρίστιανσεν να κάνει κάποια πράγματα που θέλει, έτσι ώστε να πάμε έτοιμοι στην επόμενη φάση που είναι και η καθοριστική.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!