Απαγορεύεται η αυτοκτονία

Ούτε η φωτογραφία δεν μπορεί να αποτυπώσει την έκρηξη χαράς με το τελικό σφύριγμα της λήξης. Ο ΑΠΟΕΛ είναι και πάλι στην κορυφή και το ζητούμενο είναι να παραμείνει σε αυτήν μέχρι το τέλος. Ο Πετεβίνος εντόπισε ήδη ότι απαγορεύονται τα λάθη αφού αν έρθουν θα πρόκειται για την μεγαλύτερη αυτοκτονία στην ιστορία του κυπριακού ποδοσφαίρου.

Οι σχετικές δηλώσεις…

«Ήταν μια σημαντική νίκη που μας βοήθησε στην προσπάθεια για κατάκτηση του πρωταθλήματος. Δεν σημαίνει ότι πήραμε το πρωτάθλημα. Θα πρέπει να παραμείνουμε σοβαροί και να δείξουμε το αγωνιστικό δείγμα που δείξαμε και σήμερα. Ειδάλλως θα είναι μια από τις μεγαλύτερες αυτοκτονίες στο κυπριακό ποδόσφαιρο. Από το πρώτο λεπτό δείξαμε πόσο πολύ το θέλαμε. Το σκορ του πρώτου αγώνα μας αδικεί. Χάσαμε κραυγαλέες ευκαιρίες και στο τέλος μπορούσαμε να τελειώσουμε το παιχνίδι πιο νωρίς. Πλέον δεν μας επιτρέπεται το λάθος»

Για τον κόσμο…

«Αυτό δεν έχει ξανασυμβεί στο ΓΣΠ σε αγώνα που η γηπεδούχος ομάδα είχε τρεις κερκίδες στη διάθεση της. Πρέπει ο κόσμος να καταλάβει ότι θα πρέπει να πάμε με τουλάχιστον 4.000-5.000 κόσμο στο Τσίρειο».

Για τη μάχη του τίτλου…  

«Κέρδισε η καλύτερη ομάδα. Δεν νιώθαμε ότι έπρεπε να δώσουμε απαντήσεις. Είχαμε ποδοσφαιριστές που ήξεραν τι έπρεπε να κάνουν. Το έδειξαν από την πρώτη στιγμή και πετύχαμε αυτό που θέλαμε».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X