Απαντήσεις στην πιο δύσκολη έδρα

Ο ΑΠΟΕΛ καλείται σήμερα να δείξει χαρακτήρα στην πιο δύσκολη και καυτή έδρα του πρωταθλήματος. Ο αγώνας στο Παπαδόπουλος απέναντι στην ομάδα του Τιμούρ θεωρείται καθοριστικός και είναι τέτοιος αφού η ομάδα που θα κερδίσει θα αποκτήσει τεράστια δυναμική.

Μπορεί να υπάρχουν πολλοί αγώνες ακόμα μέχρι το τέλος αλλά οι απώλειες που είχαμε σε αγώνες που δεν έπρεπε δημιουργούν την ανάγκη να κερδίσουμε ένα από τα πραγματικά ντέρμπι.

Ο Κόρε με τη συμβολή και του Χατζηλούκα έχει γνώση του τι εστί Ανόρθωση και τι πρέπει να συμβεί για να ανταποκριθούμε στις ανάγκες ενός αγώνας με τρομερές απαιτήσεις.

Σωστό αγωνιστικό πλάνο, πειθαρχία και θετική ενέργεια είναι στοιχεία που πρέπει να χαρακτηρίζουν τους δικούς μας περισσότερο από τους αντιπάλους. Το αν θα ξεκινήσει ο Άλεφ αντί του Ντε Βινσέτι είναι κάτι που θα ξέρουμε σε λίγες ώρες.

Σε κάθε περίπτωση το ζητούμενο μετά από τις ισοπαλίες με ΑΕΚ, Ομόνοια, Απόλλωνα και την ήττα από την ΑΕΛ είναι να κερδίσουμε, την ομάδα που μέχρι σήμερα θεωρείται φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X