Απειλείται το σερί

Μπορεί η προσοχή όλων να είναι στραμμένη στο μεταγραφικό και στην καθυστέρηση που ήδη παρατηρείται αλλά σήμερα υπάρχει κάτι πολύ πιο σημαντικό. Ο ΑΠΟΕΛ αγωνίζεται στο Μακάρειο με τη Δόξα σε έναν αγώνα όπου τίθεται υπό απειλή το σερί νικών που μας έφερε μόνους στην πρώτη θέση. Η ελάχιστη διαφορά βαθμών από την ΑΕΚ πρέπει να διατηρηθεί και αυτό θα γίνει μόνο αν παρουσιαστούμε σοβαροί και αποτελεσματικοί απέναντι σε μια σχεδόν άγνωστη ομάδα.

Η Δόξα άλλαξε σε ουσιαστικό βαθμό τις τελευταίες εβδομάδες λόγω των προσθηκών της γεγονός που κάνει ακόμα ποιο δύσκολη την αντιμετώπιση της. Είναι όμως και η ομάδα που τα τελευταία χρόνια βρίσκει τον τρόπο να έχει βαθμολογικό κέρδος στους μεταξύ μας αγώνες.

Με 4-4-2 και Νουνό άμυνα

Τα αγωνιστικά δεδομένα θέλουν τον Κρίστιανσεν να πρέπει να βρει τις λύσεις έχοντας εκτός τους Αστιθ και Μπερτόλιο κάτι που σημαίνει ότι θα προτιμηθεί η διάταξη 4-4-2. O Μοράις είναι η βασική επιλογή για παρτενέρ του Μερκή στο κέντρο της άμυνας εκτός και αν επιστρατεύσει τον Ιωάννου.

Το ζητούμενο για την ομάδα μας είναι να βγάλει την ένταση και καλό ρυθμό που απαιτεί ένας αγώνας απέναντι σε μια ομάδα όπως η Δόξα έτσι ώστε να δημιουργηθούν οι ευκαιρίες αλλά και αυτές να γίνουν γκολ.

Ο ΑΠΟΕΛ και ο Σωτηρίου ειδικότερα “ξέσπασε” στον αγώνα με τον Άρη αλλά το ζητούμενο είναι η συνέχεια και η συνέπεια.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X