Απίθανος

Δεν μπορούν να χωνέψουν την απόφαση του Πιέρου και του ΑΠΟΕΛ στον Πειραιά οπότε δεν άφησαν ασχολίαστες τις χτεσινές δηλώσεις του Πρόδρομου Πετρίδη στις οποίες είπε ότι οι καλαμαράδες είναι θυμωμένοι.

Με σημερινή του ανάρτηση ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Ολυμπιακού Κωνσταντίνος Καραπαπάς χαρακτηρίζει απίθανο τον Πρόδρομο Πετρίδη ενώ επειδή σκέφτονται και λειτουργούν εκ του πονηρού ως ομάδα και ως άτομα, δίνει τη δική του ερμηνεία στα όσα έγιναν….

Η σχετική ανάρτηση:

“Επειδή ο απίθανος που παριστάνει τον Πρόεδρο του ΑΠΟΕΛ συνεχίζει να ασχολείται με το ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και με το αν είναι “θυμωμένος” για την υπόθεση Σωτηρίου, έχω να πω δυο πράγματα. 1) Αυτοί που πρέπει να είναι θυμωμένοι είναι οι μέτοχοι της ομάδας του και το Δ.Σ. Απο τη στιγμή που ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έκανε ξεκάθαρο ότι όσα λεφτά κι αν δώσει η Κοπεγχάγη θα προσφέρει παραπάνω, προφανώς είχε δικούς του λόγους και προσωπικό συμφέρον να τον πάει εκεί. Το γιατί ας το ρωτήσουν οι μέτοχοι. 2) Με την ευκαιρία ας τον ρωτήσουν και για την υπόθεση Ντε Βινσέντι και συγκεκριμένα για τα ακριβή νούμερα της πώλησης του… Ας την ψάξουν την ιστορία οι αρμόδιοι…
Αρκετά ασχοληθήκαμε με τον κύριο Πετρίδη. Ας μην ξαναπιάσει στο στόμα του τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ…

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X