Απλά πράγματα

Αν ο ΑΠΟΕΛ δεν βελτιωθεί σε ουσιαστικό βαθμό θα αποκλειστεί και από την Χαποελ Μπερ Σεβά. Τα πράγματα είναι τόσο απλά όσο τα έχει αποτυπώσει και ο Πετεβίνος λίγο πριν η αποστολή μπει στο αεροπλάνο με προορισμό το Ισραήλ. Το ιδανικό σενάριο είναι να κερδίσουμε χωρίς να δεχτούμε κάτι που για να συμβεί προϋποθέτει πολλά και διάφορα..

Ο εκπρόσωπος τύπου σχολίασε επίσης το θέμα Εφραίμ και το μεταγραφικό..

«Βρισκόμαστε στον τρίτο προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ, πλέον τα πράγματα έχουν δυσκολέψει. Νομίζω ότι έχουμε διαπιστώσει από τα χθεσινά αποτελέσματα στο Τσάμπιονς Λιγκ, ότι οι αποστάσεις μεταξύ των ομάδων είναι πιο ισορροπημένες. Στο δικό μας παιχνίδι ξέρουμε πολύ καλά ότι είναι η πιο δύσκολη αποστολή που έχουμε να αντιμετωπίσουμε τουλάχιστον μέχρι στιγμής. Πάμε σε μια πολύ δύσκολη έδρα, και ξέρουμε ότι υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες όμως πάμε για το αποτέλεσμα. Θέλουμε να δούμε μια ομάδα βελτιωμένη και να αφήσει πίσω την κακή εμφάνιση με την Φλόρα, και να βγάλει τα στοιχεία που έβγαλε στα εντός έδρας παιχνίδια και αισιοδοξούμε ότι μπορούμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

Για τη βελτίωση που χρειάζεται ο ΑΠΟΕΛ: «Ξέρουμε ότι το ιδανικό αποτέλεσμα είναι το μηδέν παθητικό και να σκοράρουμε εκτός έδρας. Αν δεν διορθώσουμε τα λάθη μας που παρουσιάσαμε στα προηγούμενα παιχνίδια τότε δεν θα περάσουμε. Και επειδή είναι δεδομένο ότι η Χάποελ είναι πιο ποιοτική ομάδα από τις προηγούμενες τότε σαφώς πρέπει να βελτιωθούμε».

Για τον Εφραίμ: «Ο Γιώργος Εφραίμ στην τελευταία προπόνηση ακολούθησε μέρος του κανονικού προγράμματος και ολοκλήρωσε με ατομικό. Επέλεξε ο προπονητής να τον πάρει και να τον περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή, για να γνωρίζει αν μπορεί να τον υπολογίζει στην 18αδα».

Για τον κόσμο: «Από πλευράς κόσμου έχουμε 40 οπαδούς που ταξιδεύουν μαζί με την αποστολή. Σε ότι αφορά στους υπόλοιπους δεν μπορώ να γνωρίζω, θα υπάρχει ανοικτό ταμείο στο γήπεδο. Θα ξέρουμε τον ακριβή αριθμό με την έναρξη του αγώνα».

Για τα μεταγραφικά: «Το μεταγραφικό δεν σταματάει ποτέ.. Τρέχουν κάποιες εξελίξεις στο μεταγραφικό αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει κάποια προσθήκη απόψε για να αλλάξει η λίστα. Ότι θα προκύψει θα προκύψει μετά το παιχνίδι».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!