Από αύριο και οι διεθνείς

Μίνι διακοπές τέλος από σήμερα για τους παίκτες μας αφού το απόγευμα είναι προγραμματισμένη η επανέναρξη των προπονήσεων. Κατά τη διάρκεια του τετραήμερου ρεπό όσοι μπόρεσαν ταξίδεψαν στο εξωτερικό ενώ όλοι είχαν την ευκαιρία να πάρουν ανάσες εκτός των παικτών που είχαν υποχρεώσεις με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Αυτοί θα ενσωματωθούν αύριο στις προπονήσεις ενώ ο Καβενάγκι έχει προγραμματισμένη επιστροφή στην Κύπρο από την μακρινή Αργεντινή την Κυριακή.

Στο φιλικό της Κύπρου οι Αρτυματάς, Αλεξάνδρου, Χαραλαμπίδης και Εφραίμ ήταν βασικοί ενώ ο Σωτήριου αγωνίστηκε ως αλλαγή για είκοσι λεπτά. Στα θετικά συγκαταλέγεται ότι δεν υπήρξαν τραυματισμοί αλλά και το ότι ο Χαραλαμπίδης πήρε ουσιαστικό χρόνο συμμετοχής σε αγώνα απέναντι σε υπολογισμό αντίπαλο.

Ο εκ των αρχηγών της ομάδας μας αν και δεν συμπεριλαμβάνεται στο βασικό πλάνο του Κετσπάγια ίσως κληθεί στους επόμενους αγώνες να αγωνιστεί περισσότερο και ο αγώνας στην Ουκρανία θα τον βοηθήσει να παρουσιαστεί έτοιμος.

Το ζητούμενο για τον ΑΠΟΕΛ ενόψει του σημαντικού αγώνα με τον Απόλλωνα είναι η νίκη που θα διατηρήσει τη διαφορά από την ΑΕΚ. Πρόκειται για αγώνα με ψηλό βαθμό δυσκολίας λόγω της απουσίας των Ντε Βινσέτι και Γιαννιώτα αλλά και γιατί η ομάδα της Λεμεσού βρίσκεται πλέον σε πολύ καλή κατάσταση.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!