Από πέρσι

O 31χρονος Ισπανός κεντρικός αμυντικός Ρουέδα επιστρέφει και μακάρι να τον δούμε να ενισχύει την ομάδα μας στην αμυντική γραμμή. Οι 2 θέσεις των κεντρικών αμυντικών θα έχουν από σύντομα ένα νέο μνηστήρα.

O Ρουέδα αγωνίστηκε τελευταία φορά με την φανέλα του ΑΠΟΕΛ στις 6 Δεκεμβρίου 2017 με την Τότεναμ στον τελευταίο ευρωπαϊκό αγώνα της χρονιάς. Μέχρι τότε είχε αγωνιστεί 2056 λεπτά σε όλες τις διοργανώσεις για τον ΑΠΟΕΛ. Πιο συγκεκριμένα 1020 στο πρωτάθλημα, 946 στην Ευρώπη και 90 στο Σούπερ Καπ.

Εννοείται ότι η συντριπτική πλειοψηφεία των παιχνιδιών που αγωνίστηκε ήταν 90λεπτα. Ο αριθμός των 2 χιλιλαδων λεπτών είναι τεράστιος αν αναλογιστεί κανείς ότι μετά από τον αγώνα με τους εγγλέζους, ο ΑΠΟΕΛ έδωσε ακόμα 22 αγώνες πρωταθλήματος και 6 κυπέλλου. Θα μπορούσε αν δεν κτυπούσε να ξεπεράσει και τον ανίκητο εδώ και χρόνια Μοράις σε λεπτά συμμετοχής. Μέχρι τον τραυματισμό του ο Ρουέδα έχασε μόνο ένα παιχνίδι, αυτό με τον Άρη στην Λεμεσό που τελείωσε ισόπαλο 0-0. Μέχρι εκείνη τη στιγμή ήταν πρώτος σε λεπτά συμμετοχής.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!