Από τα λόγια στις πράξεις

Η επίσημη στέψη καθυστέρησε τόσο που πλέον υπάρχουν αυτοί που σκέφτονται το σενάριο της αυτοκτονίας. Είναι για αυτό που ο αυριανός αγώνας πρέπει να οδηγήσει στην επίσημη στέψη. Οι παίκτες και ο προπονητής καλούνται να δείξουν ετοιμότητα και διάθεση να πετύχουν τη νίκη πάνω στην υπό διάλυση Ομόνοια.

Ο Πετεβίνος μίλησε για αυτό και διάφορα άλλα στο Σουπερ Σπορτ ΦΜ:

Για τις βραβεύσεις του ΠΑΣΠ…

«Το πιο σημαντικό από τις βραβεύσεις είναι ότι η ψηφοφορία διεξήχθη με τέτοιο τρόπο για να βγουν οι νικητές μέσα από τις ψήφους των αντιπάλων. Όταν αναγνωρίζεσαι από τους αντιπάλους σου είναι ακόμα μεγαλύτερη η αξία. Από πλευράς ΑΠΟΕΛ βραβεύτηκαν ο Σωτηρίου, ο Βάτερμαν, ο Νικόλας Ιωάννου και ο Γιώργος Μερκής, δείχνουν τι έχει πετύχει η ομάδα μέχρι στιγμής. Είναι κυρίως η καλή άμυνα. Βάτερμαν και Μερκής είναι έμπειροι. Για τον Μερκή ήταν ένα προσωπικό στοίχημα. Είναι και οι δυο νεαροί, ο Νικόλας και ο Πιέρος. Δεν θυμάμαι να δούμε δυο ποδοσφαιριστές Κύπριους μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα να έχουν τόσο ραγδαία ανάπτυξη. Μπορεί να μην είμαστε δίκαιοι με κάποιους άλλους άλλων εποχών αλλά αυτό με βάση την γνώμη που έχουμε. Ελπίζουμε να έχουν και συνέχεια» είπε αρχικά.

Για το ντέρμπι με την Ομόνοια…
«Δεν σκεφτόμαστε κάτι άλλο από τη νίκη και το πρωτάθλημα. Ξέρουμε ότι θέλουμε μια νίκη για να τελειώσουμε το πρωτάθλημα. Αυτό θέλαμε με την ΑΕΚ, αυτό χρειαζόμαστε και με την Ομόνοια. Γι’ αυτόν που είναι πρωτοπόρος και αγγίζει την επιτυχία αλλά δεν την παίρνει  είναι πιο ψυχοφθόρο σε σχέση με τις άλλες ομάδες και πρέπει να το διαχειριστούμε με τον καλύτερο τρόπο. Χαιρόμαστε που γέμισε η ομάδα., θα έχουμε σχεδόν όλους τους ποδοσφαιριστές διαθέσιμους και από κει και πέρα θα πάμε να παίξουμε ένα «αιώνιο» ντέρμπι έχοντας σαν στόχο τη νίκη.

Για το αγωνιστικό…
«Ο Εμπεσίλιο είναι εκτός, θεωρώ δύσκολο να προλάβει και ο Νικόλας. Ο Ιωάννου μειονεκτεί σε θέμα ετοιμότητας και με μια προπόνηση το θεωρώ δύσκολο. Είναι σε αμφιβολία ο Νικόλας και εκτός ο Εμπεσίλιο».

Για τις συνεχόμενες νίκες επί της Ομόνοιας…
«Η ιστορία γράφει. Το θέμα δεν είναι πόσο πολύ θα επεκταθεί αλλά αν θα επεκταθεί με τέτοιο τρόπο που θα μπορείς να πανηγυρίσει τον τίτλο».

Για τα εισιτήρια…
«Από τον καιρό που αποφασίστηκε η εφαρμογή του 10% των εισιτηρίων σε όλα τα παιχνίδια, η προσέλευση θα μειωνόταν έτσι και αλλιώς. Υπάρχουν και άλλα πιο βαθύτερα προβλήματα που φέρνουν την μείωση του κόσμου. Για το συγκεκριμένο παιχνίδι από την πλευρά του ΑΠΟΕΛ, το θέμα της διάθεσης των εισιτηρίων ήταν καθαρά θέμα λεπτών. Η ζήτηση ήταν πολύ μεγαλύτερη από την προσφορά. Θα δούμε πόσο κόσμο θα έχει η Ομόνοια».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X