Από τα λόγια στις πράξεις

Τα όσα δηλώνουν και πιστεύουν όλοι στην ομάδα μας πρέπει να γίνουν πράξεις απόψε σε ένα γηπεδάκι χωρητικότητας 2500 θεατών. Ο ΑΠΟΕΛ καλείται να παρουσιαστεί σοβαρός και βελτιωμένος προκειμένου να σφραγίσει την πρόκριση στον 3ο προκριματικό και να δείξει ότι ο χρόνος λειτουργεί υπέρ του.

Από τη στιγμή που δεν αυτοκτονήσαμε στο ΓΣΠ έχοντας μια προβληματική από κάθε άποψη εμφάνιση, απόψε θα πρέπει να δείξουμε ξεκάθαρα και ικανοποιητικά σημάδια βελτίωσης.

Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να κάμψουμε την αντίσταση της Ντούντελανζ η οποία έδειξε ότι διαθέτει μια ομάδα που μπορεί να σκοράρει αν δεν την προσέξεις.

Το αγωνιστικό πλάνο

Θεωρείται δεδομένο ότι θα υπάρξουν αλλαγές με τον προπονητή μας να έχει ήδη προαναγγείλει τον Ρουέδα. Η εκτίμηση είναι ότι η παρουσία του Ισπανού θα παίξει καταλυτικό ρόλο για να δούμε μια εύρυθμη αμυντική λειτουργία.

Ο Βαντερ λογικά θα πάρει θεση στο αρχικό σχήμα αντί του Εμπεσίλιο ενώ το ερώτημα αφορά ποιος θα προτιμηθεί στην κορυφή της επίθεσης. Ο Ντε Κάμαργκο δυσκολεύτηκε στον πρώτο αγώνα και λόγω της γενικότερης απόδοσης της ομάδας αλλά και γιατί δεν είναι τόσο αποτελεσματικός εκτός περιοχής όσο ο Ποτέ.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X