Από τα πόδια του Μοράις

Αν ο ΑΠΟΕΛ καταφέρει να ανατρέψει τα εις βάρος του δεδομένα όσον αφορά την κατάκτηση του πρωταθλήματος θα είναι γιατί οι παίκτες θα μπορέσουν στους εναπομείναντες αγώνες να κάνουν την υπέρβαση. Λαμβάνοντας υπόψη ότι κάποιοι αποδεδειγμένα μπορούν να ανταποκριθούν καλύτερα καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι η ομάδα είναι εξαρτώμενη από παίκτες όπως ο Μοράις.

Το δείγμα γραφής πάει πίσω πολλά χρόνια και καταδεικνύει πως όταν ο Πορτογάλος πάει καλά, ολόκληρη η μηχανή του ΑΠΟΕΛ δουλεύει σωστά. Ο ρόλος του συγκεκριμένου παίκτη στο χώρο του κέντρου είναι καταλυτικός αφού είναι αυτός που θα κόψει αλλά και θα ξεκινήσει την προσπάθεια να επιτεθούμε σωστά.

Το δίδυμο Μοραίς – Βινίσιους όπως παλαιότερα και το Μοράις – Πίντο είναι αυτό που κάνει τον ΑΠΟΕΛ να συμπαγή όταν αμύνεται και δημιουργικό όταν επιτίθεται. Τα χρόνια έχουν περάσει και είναι δεδομένο ότι ο Μοράις έχασε κάποια κλικς αλλά ακόμα μπορεί.

Εννοείται επίσης ότι το δίδυμο χρειάζεται στηρίγματα και μάλιστα του ίδιου επιπέδου. Πέρσι είχαμε τον Λάνιγκ παλαιότερα τους Τζιόλη και Μιχαήλ… Η απόκτηση ενός αμυντικού χαφ μετά και τον τραυματισμό του Αρτυματα είναι μονόδρομος ενώ αυτή θα πρέπει να γίνει το συντομότερο.

Επειδή όμως κανείς δεν ξέρει την ποιότητα αυτού που θα έρθει αναμένουμε ακόμα μεγαλύτερη σταθερότητα και συνεισφορά από τον Μοράις που μας έχει συνηθίσει στο να ανταποκρίνεται.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!