Από τη θεωρεία στην πράξη

Η διαφορά ποιότητας ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και την Ομόνοια είναι δεδομένη αφού αποτυπώνεται και στη βαθμολογία. Αυτό όμως δεν εγγυάται τίποτε ενόψει του σημερινού αγώνα ιδιαίτερα αν δούμε τους παίκτες μας να παρουσιάζονται το ίδιο χαλαροί όπως σε προηγούμενους αγώνες.

Η παραμονή στην κορυφή και το +2 από τον Απόλλωνα είναι το ζητούμενο και για να διατηρηθεί  πρέπει να δούμε έναν ΑΠΟΕΛ σοβαρό, παθιασμένο και αποτελεσματικό.

Η έκβαση του αγώνα εξαρτάται αποκλειστικά από εμάς. Οι απουσίες του παραρτήματος το ενισχύουν οπότε πρέπει να επιβεβαιωθούν οι εκτιμήσεις.

Το πλάνο

Ο Δώνης καλείται με τις επιλογές του να βοηθήσει την ομάδα να λειτουργήσει καλύτερα στο αμυντικό κομμάτι. Εικάζουμε ότι η αλλαγή που θα γίνει θα αφορά τη συμπερίληψη του Βούρου ή του Καρλάο στο κέντρο της άμυνας.

Το αν θα χωρέσουν και με τι αποτέλεσμα στο αρχικό σχήμα οι Σόουζα, Εμπεσίλιο, Ζαχίντ και Σάλαϊ είναι μια άλλη καθοριστική παράμετρος. Σε περίπτωση που επιλεγεί ένας πραγματικός ακραίος μέσος (Ορ ή Αλωνεύτης) σημαίνει ότι ένας από τους προαναφερθέντες θα μείνει εκτός.

Βασικά το ζητούμενο για την ομάδα μας είναι να βρεθούν οι ισορροπίες που θα επιτρέψουν να λειτουργήσουν σωστά και αποτελεσματικά όλες οι γραμμές.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X