ΑΠΟΕΛ εναντίον της καλύτερης του κόσμου

Όταν τίθεσαι αντιμέτωπος με την καλύτερη ομάδα του κόσμου στην έδρα της στην πρεμιέρα του Champions League το οποίο έχει σκοπό να κατακτήσει και φέτος τα αισθήματα είναι ανάμεικτα.

Από την μια δεν μπορείς παρά να αισθάνεσαι περήφανος για το που βρίσκεται πλέον σε συχνή βάση  ο ΑΠΟΕΛ και από την άλλη να περνά από το μυαλό σου ότι η συντριβή είναι ένα υπαρκτό ενδεχόμενο.

Κάποια σκορ μαμούθ στη φάση των ομίλων κάθε χρόνο αλλά ακόμα και τα ψεσινά στέλνουν το μήνυμα ότι η διαφορά μεταξύ μιας τιμητική ήττας από τα συντριβή είναι σε μια λεπτή γραμμή.

Η ομάδα μας κατάφερε με πολύ κόπο και συνεχόμενες υπερβάσεις να έχει μια αξιοπρεπέστατη παρουσία όλα αυτά τα χρόνια οπότε το ζητούμενο απόψε είναι το ίδιο. Το αποτέλεσμα δεν εξαρτάται από εμάς αλλά αν οι παίκτες του Δώνη ξεπεράσουν τα όρια τους ίσως κάνουν δύσκολη της ζωή του Ρονάλτο και των συμπαικτών του.

Είναι δεδομένο ότι το πλάνο του προπονητή μας θα έχει ξεκάθαρους αμυντικούς προσανατολισμούς έτσι ώστε να κλείσουμε χώρους και να κρατήσουμε την μπάλα όσο περισσότερο γίνεται.

Η ευκαιρία να γράψουμε ιστορία είναι ένα τεράστιο κίνητρο τόσο σε ομαδικό όσο και σε ατομικό επίπεδο, οπότε αυτό ας οπλίσει όσους θα πατήσουν το πόδι τους απόψε στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X