ΑΠΟΕΛ και 3CX για τρία χρόνια

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ και η 3CX δημιουργός της επόμενης-γενιάς λογισμικού 3CX Phone System ανακοινώνουν τη συνεργασία τους για τα επόμενα τρία χρόνια.

Η νέα αυτή συνεργασία αφορά στη χορηγία για τις ποδοσφαιρικές περιόδους 2016-2017, 2017-2018 και 2018-2019 και την παρουσία του λογότυπου της εταιρείας στην επίσημη φανέλα. Με αυτή την κίνηση η 3CX δηλώνει έμπρακτα τη στήριξή της στον αθλητισμό στην Κύπρο και συμβάλλει δυναμικά στην προώθηση της ομάδας ΑΠΟΕΛ.

3CX

Η 3CX είναι δημιουργός του λογισμικού 3CX Phone System το οποίο καινοτομεί στον τομέα του και αντικαθιστά τα παλαιού τύπου τηλεφωνικά συστήματα. Το λογισμικό της 3CX είναι διαθέσιμο μέσω του παγκόσμιου δικτύου μεταπωλητών της.

Μερικά οφέλη που προσφέρει η 3CX είναι αυξημένη κινητικότητα και παραγωγικότητα των υπαλλήλων με τα Windows και Mac clients και τα iOS και Android apps, ενσωματωμένο web conferencing με WebRTC κ.ά. Η 3CX προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο Ενοποιημένων Επικοινωνιών (Unified Communications).

Η 3CX διαθέτει γραφεία ανά το παγκόσμιο συμπεριλαμβανομένου του Η.Β., Η.Π.Α., Γερμανία, Χόνγκ Κόνγκ, Νότια Αφρική, Ρωσσία, Αυστραλία κ.ά. Επισκεφτείτε την 3CX στο Facebook, Twitter και Google+.

Από πλευράς της 3CX παρών στην διάσκεψη ήταν ο Nick Galea, Ανώτερος Εκτελεστικός Διευθυντής της εταιρείας.

Nick Galea CEO, 3CX:

“Αυτή η χορηγία είναι το μέσον με το οποίο η 3CX προσφέρει στην Κύπρο όχι μόνο οικονομικά αλλά και κοινωνικά με τη στήριξη του αθλητισμού. Ο ΑΠΟΕΛ είναι η μεγαλύτερη ομάδα της Κύπρου και έχει κατορθώσει μέσω της συμμετοχής του στο Champions League να εντάξει την Κύπρο στην παγκόσμια ποδοσφαιρική κοινότητα. Η 3CX ως εταιρεία παγκόσμιας εμβέλειας αναγνωρίζει και στηρίζει την αξία και τις παγκόσμιες φιλοδοξίες του ΑΠΟΕΛ.”

Στο πελατολόγιο της 3CX συγκαταλέγονται περισσότεροι από 50,000 πελάτες παγκοσμίως όπως η Boeing, McDonalds, Hugo Boss, Ramada Plaza Antwerp, Harley Davidson, Wilson Sporting Goods και Pepsi. Θέλοντας να διατηρήσει και να εδραιώσει την παρουσία της ανά τον κόσμο, διαθέτει γραφεία σε 14 χώρες.

Παρών από πλευράς της εταιρείας ήταν ο Κωνσταντίνος Ιωάννου υπεύθυνος για θέματα Marketing στο διοικητικό συμβούλιο του ΑΠΟΕΛ.

Κωνσταντίνος Ιωάννου (Μέλος ΔΣ ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ)

«Επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε την εταιρεία 3CX για την απόφαση της να συνεργαστεί με τον ΑΠΟΕΛ και να παρουσιαστεί ως επίσημος χορηγός της αθλητικής εμφάνισης της ομάδας μας. Ως ΑΠΟΕΛ έχουμε πάντα ως στόχο, την διάκριση και την κατάκτηση τίτλων. Για αυτό και χαιρόμαστε όταν συνεργαζόμαστε με εταιρείες τέτοιας εμβέλειας όπως η 3CX που είναι πρωτοπόροι στον τομέα τους. Σε μια εποχή δύσκολη για την εξεύρεση χορηγών, ο ΑΠΟΕΛ μέσα από την συνεργασία του με την 3CX αποδεικνύει ότι μπορούν να υπάρξουν επιτυχημένες και μάλιστα μακροχρόνιες συνεργασίες όπως αυτή που ξεκινά σήμερα μεταξύ μας.»

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X