ΑΠΟΕΛ Vs Αέλ 0-0

Η αλλαγή προπονητή δεν ήταν αρκετή για να κρυφτούν οι παθογένειες έτσι ο μέτριος ΑΠΟΕΛ πήρε ότι του άξιζε. Αυτό ήταν ο ένας βαθμός που τον απομακρύνει ακόμα περισσότερο από τα φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η ομάδα μας ήταν κακή στο πρώτο ημίχρονο και βελτιωμένη στην επανάληψη αλλά όχι με τρόπο που θα της επέτρεπε να πετύχει γκολ.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε ούτε μια τελική προσπάθεια στο τέρμα ενώ την επανάληψη η ΑΕΛ οπισθοχώρησε και κατάφερε να απορροφήσει την περιορισμένης διάρκειας πίεση.

Ο αγώνας

Δεν χρειάστηκε ιδιαίτερος χρόνος για να φανεί η δυσκολία της ομάδας μας να κρατήσει την μπάλα και να οργανωθεί σωστά, έτσι οι φιλοξενούμενοι μπόρεσαν να μας κρατήσουν εκτός περιοχής τους με σχετική ευκολία. Το πρόβλημα ήταν η νευρικότητα στις κινήσεις των παικτών γεγονός που μας έκανε ευάλωτους αφού η μπάλα έφτανε στην περιοχή του Ρόμο.

Το πρόβλημα ήταν ακόμα πιο έντονο αφού ο Τάμαρι ήταν καλά κλεισμένος ενώ οι προσπάθειες ήταν περιορισμένες.

Με αυτά τα δεδομένα το βάρος έπεσε στον Αλωνεύτη ούτε όμως αυτός μπόρεσε να κάνει κάτι έτσι ο Ρέζα περιφερόταν άσκοπα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΛ έδωσε χώρο με αποτέλεσμα να κρατήσουμε περισσότερο την μπάλα χωρίς όμως να μπορούμε να οργανωθούμε σωστά. Ο Τραμετσάνι εξάντλησε και με το παραπάνω τα χρονικά περιθώρια και στο 73 έβαλε το Ζαχίντ στη θέση του κουρασμένου Αλωνεύτη αλλά ο Νορβηγός χάθηκε στο αριστερό άκρο. 

Οι εκλάμψεις του Τάμαρι αυτή τη φορά δεν είχαν αποτέλεσμα έτσι το τελικό σφύριγμα έφερε το αρνητικό αποτέλεσμα.

Κίτρινη: Καζού

ΑΠΟΕΛ
Ρομό, Βούρος, Μερκής, Καρλάο, Καζού, Τάμαρι, Μόραις, Αρτυματάς, Αλωνεύτης (Ζαχίντ 73′), Σόουζα, Ρέζα (Νατέλ 83′)

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X