ΑΠΟΕΛ Vs Αέλ 0-2

Η ομάδα μας ήταν κατώτερη των προσδοκιών και ο στόχος του νταμπλ αποδείχτηκε ανέφικτος αφού η πιο παθιασμένη Αέλ ήταν πιο ουσιαστική και εκμεταλλεύτηκε τα δώρα μας.  Ο ΑΠΟΕΛ δεν έχει την ενέργεια και λύσεις που απαιτούσε ένας τελικός κυπέλλου με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να αντιδράσει μετά το γρήγορο γκολ που δέχτηκε.

Η ήττα και ο τρόπος που ήρθε αναδεικνύει τις παθογένειες του ΑΠΟΕΛ που κρύφτηκαν με την κατάκτηση του πρωταθλήματος αλλά θα γιγαντωθούν στην προσπάθεια να μπούμε σε ομίλους.

Ο αγώνας

Η ομάδα μας βρέθηκε σχετικά νωρίς πίσω στο σκορ αφού στο 9 η Αέλ πήρε προβάδισμα στο σκορ όταν μετά από κόρνερ ο Ντόσα Τζούνιορ νίκησε στον αέρα τον Βούρο και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίκτυα. Το 0-1 έδωσε στους Λεμεσιανούς τη δυνατότητα να κάνουν ακόμα πιο αμυντικογενή την τακτική τους.

Αμυνόμενη στο δικό της μισό η ομάδα του Κέρκεζ δυσκόλεψε αφάνταστα τους δικούς μας αφού αν και είχαν την κατοχή δεν μπορούσαν να γίνουν απειλητικοί.

Με τους Ντε Βινσέτι και Νατέλ να υστερούν, το βάρος έπεσε στον Τάμαρι ο οποίος αν και πήρε πρωτοβουλίες δεν μπόρεσε να μετουσιώσει τις ενέργειες του αφού στο 34 φάνηκε άτυχος όταν η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι.

Η Αέλ αν και είχε παθητικό ρόλο ήταν η ομάδα που στη συνέχεια έφτασε πιο κοντά στο γκολ όταν σε χρόνο καθυστερήσεων ο Μακρής με εξ επαφής πλασέ έστειλε την μπάλα έξω.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε την ίδια εικόνα με την ομάδα μας να έχει την κατοχή αλλά τίποτε περισσότερο γεγονός που στο 55 ανάγκασε τον Τραμετσάνι καν κάνει αλλαγή. Ο Μπεζιακ πέρασε στη θεση του Γιακολις και η διάταξη άλλαξε σε τέσσερις αμυντικούς με τον Βούρο να μετακινείται στο δεξί άκρο.

Εκεί που άρχισε να γίνεται πιο έντονη η πίεση ήρθε ένα δώρο από την άμυνα και στο 65 ο τελικός κρίθηκε. Τότε και μετά από τραγικό λάθος του Βούρου, ο Μακρής βρέθηκε απέναντι από τον Βάτερμαν, έκανε την προβολή, με τον Ολλανδό τερματοφύλακα να αποκρούει και στην επαναφορά ο Αντάμοβιτς έστειλε την μπάλα στα δίκτυα. 

Το 0-2 έκρινε ουσιαστικά τον αγώνα αφού στη συνέχεια δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο.

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ

Κίτρινες: Τάμαρι, Ντε Βινσέτι, Μερκής, Μοράις, Ιωάννου

ΑΠΟΕΛ
Βάτερμαν, Βούρος, Μερκής, Ιωάννου, Γιάκολις (56΄ Μπέζιακ), Καζού, Μοράις, Σόουζα (69΄ Βιντιγκάλ), Ντε Βινσέντι, Νατέλ (83 Αλωνεύτης), Τάμαρι

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!