ΑΠΟΕΛ Vs Αέλ 1-0

Η ομάδα μας απέφυγε τα χειρότερα πετυχαίνοντας μεγάλη νίκη έστω και με αυτογκόλ αφού δεν μπορούσε να σκοράρει με διαφορετικό τρόπο. Ο Μεντόγεβιτς στο 84 έστειλε την μπάλα στα δίκτυα λυτρώνοντας το ΑΠΟΕΛ που λίγα λεπτά πριν έχασε πέναλτι.

Το επιθετικό πρόβλημα άρχισε να γιγαντώνεται αφού ούτε από το σημείο του πέναλτι δεν μπορούμε να σκοράρουμε. Ο Σαχάρ είχε σήμερα την ευκαιρία αλλά η εκτέλεση του ήταν κακή. Όπως και η απόδοση του σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Ο ΑΠΟΕΛ είχε καλά διαστήματα και ήταν η ομάδα που είχε την επιθετική πρωτοβουλία στο μεγαλύτερο διάστημα αλλά ήταν ανούσιος όσον αφορά την τελική προσπάθεια. Ο Ουζουνίδης ρίσκαρε βάζοντας παίκτες με ελάχιστες προπονήσεις στο αρχικό σχήμα αλλά δεν είχε επιλογή.

Οι Νσούε και Ανουάρ ήταν στο αρχικό σχήμα ενώ στη συνέχεια πήραν χρόνο οι Ατζίλι και Ζεράλδες.

Το τι πρέπει να κρατήσουμε είναι η διάθεση όλων και η πρώτη νίκη αφού δίνει χρόνο στον προπονητή και τους παίκτες να δουλέψουν για να γίνουμε πραγματική ομάδα.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κίτρινες: Γουίλερ, Ανουάρ, Ντονγκαλά

ΑΠΟΕΛ
Σίλβα, Νσούε, Γουίλερ, Σάντος, Σιέλης (76′ Ζεράλδες), Ανουάρ, Ντε Βινσέντι, Ζαχίντ, Κλωναρίδης (52′ Ατζίλι), Ντονγκαλά (57′ Τάμαρι), Μπεν Σαχάρ.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!