ΑΠΟΕΛ Vs Αλκή 0-0

Ανώμαλη προσγείωση για την ομάδα μας που είδε το νικηφόρο σερί να σταματά με ανησυχητικό τρόπο. Το χαμένο πέναλτι του Μοράις πολύ νωρίς δεν ήταν αρκετό για να αφυπνίσει τους παίκτες που παρουσιάστηκαν νευρικοί και χωρίς την απαιτούμενη αυτοσυγκέντρωση.

Επιστέγμασμα της κακής μέρας και προετοιμασίας ήταν η αποβολή του Σόουζα με δεύτερη κίτρινη αφού η απόφαση του να σπρώξει αντίπαλο που του είχε κάνει σκληρό μαρκάρισμα, δείχνει την κακή ψυχολογία.

Ο αγώνας

Η προσπάθεια να εξασκήσουμε πίεση στην Αλκή με στόχο το γρήγορο γκολ έφερε αποτέλεσμα κατά το ήμισυ όταν στο 8 κερδίσαμε πέναλτι από ανατροπή του Μοράις, αλλά η εκτέλεση του αρχηγού ήταν κακή έτσι χάθηκε η πιο μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξουμε το σκορ.

Το πρόβλημα όμως ήταν πως μέχρι και το ημίχρονο η ομάδα μας δυσκολεύτηκε να γίνει απειλητική και να διασπάσει τη διπλή άμυνα ζώνης της Αλκής. Η μπάλα δεν μπορούσε να φτάσει με προϋποθέσεις στην περιοχή ενώ ο Μπάλογκ ήταν επιπόλαιος στις περισσότερες του προσπάθειες.

Με εξαίρεση ένα σουτ του Ζαχίντ, ο ΑΠΟΕΛ δεν μπορούσε να δημιουργήσει φάσεις αφού η αργή ανάπτυξη και οι λάθος πάσες ήταν το κύριο χαρακτηριστικό.

Στα τελευταία λεπτά και προκειμένου να μην πάμε στα αποδυτήρια με το ισόπαλο αποτέλεσμα οι παίκτες του Τραμετσάνι έβγαλαν περισσότερη ενέργεια χωρίς όμως ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Ούτε το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε καλά αφού τα προβλήματα στην ανάπτυξη ήταν έντονα ενώ τα ατομικά λάθη δεν μπορούσαν να μας δώσουν καλό ρυθμό έτσι στο 60 ο Εφραίμ πέρασε στη θέση του Μπάλογκ.

Στο 68 ο Τραμετσάνι αναγκάστηκε να επιστρατεύσει και τον Μπεζιακ προκειμένου να το σώσουμε. Ο Μοράις ήταν αυτός που αποχώρησε ενώ στο επόμενο λεπτό ανατράπηκαν τα αριθμητικά δεδομένα όταν ο Σόουζα αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη.

Στα τελευταία λεπτά η ομάδα μας αναγκάστηκε να ρισκάρει στην προσπάθεια να πετύχει γκολ γεγονός που δημιούργησε προϋποθέσεις για γκολ στην Αλκή που έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 81.

Η απάντηση μας ήταν ένα σουτ του Νατέλ στην επόμενη φάση το οποίο όμως δεν είχε τύχη.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κίτρινες: Σόουζα (2)

ΑΠΟΕΛ
Βάτερμαν, Βούρος, Μερκής, Καρλάο, Νσούε, Καζού (88 Αλωνεύτης), Μοράις (69΄ Μπέζιακ), Σόουζα, Ζαχίντ, Νατέλ, Μπάλογκ (62΄ Εφραίμ) 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!