ΑΠΟΕΛ Vs Ανόρθωση 4-0

Η τρομερή αποτελεσματικότητα της ομάδας έφερε τη σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας νίκη. Αν και η απόδοση των παικτών του Τραμετσάνι κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα, τα τρια γκολ σε καθοριστικά σημεία του αγώνα έκαναν τη διαφορά.

Η νευρικότητα και η αδυναμία να οργανωθούμε σωστά πέρασαν σε δεύτερη μοίρα γιατί η ικανότητα κάποιων παικτών ήταν αρκετή. Η βολίδα του Νατέλ, η επανεμφάνιση και πολύ καλή απόδοση του Σόουζα και η  βελτίωση στο δεύτερο ημίχρονο έκαναν τη διαφορά.

Ο αγώνας

Η ομάδα μας ξεκίνησε νωθρά τον αγώνα και αυτό επέτρεψε στην Ανόρθωση να κρατήσει περισσότερο από ότι θα έπρεπε την μπάλα γεγονός που έκανε δύσκολη την προσπάθεια να δημιουργήσουμε ευκαιρίες.

Απεναντίας ήταν οι φιλοξενούμενοι αυτοί που έφταναν με μεγαλύτερη ευκολία στη περιοχή του Βαντερμαν αλλά και σε ευκαιρίες με πρώτη στο 4 όταν ο Ντουρις βρέθηκε σε θέση βολής αλλά ο Βαντερμαν απέκρουσε.

Η αμυντική μας γραμμή είχε προβλήτα τόσο στις κάθετες πάσες όσο και στα κόρνερ αλλά μια δίκη μας στατική έφερε στο 17 ΤΠ γκολ. Τότε η τρομερή βολίδα του Νατέλ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα.

Το 1-0 δεν πτόησε την Ανόρθωση που συνέχισε να έχει τον έλεγχο του αγώνα αφού ο ΑΠΟΕΛ ήταν νευρικός και με δυσκολία στην ανάπτυξη από τον κεντρικό διάδρομο.

Αυτό δεν στοίχισε παρόλο που η Ανόρθωση συνέχισε να στέλνει προειδοποιήσεις και να χάνει στο 44 νέα μεγάλη ευκαιρία.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε ακόμα χειρότερα για την ομάδα μας αφού η νευρικότητα και η αδυναμία να κρατήσουμε μπάλα ήταν πιο έντονη ενώ τα πολλά φάουλ και από τις δυο ομάδες ήταν πολλά σε βαθμό που πήγε να χαλάσει ο αγώνας.

Το αποκορύφωμα των ευκαιριών για την Ανόρθωση ήρθε στο 56 με το δοκάρι και από τη στιγμή που δεν τα κατάφεραν τιμωρήθηκαν. Στο 66 ο Πρανιτς ανέτρεψε τον Νσούε μέσα στη περιοχή και ο Δημητρίου έδωσε το πέναλτι. Ο Μοραις ήταν εύστοχος και το απρόσμενο 2-0 μας έδωσε το ισχυρό προβάδισμα.

Τα πάντα κρίθηκαν τέσσερα λεπτά αργότερα  όταν μετά από σουτ του Νατέλ και ασταθή απόκρουση του τερματοφύλακα η μπάλα κατέληξε στον Ιωάννου που με πλασέ έκανε το 3-0.

Στις καθυστερήσεις ήρθε και το γκολ που έδωσε διάστασεις θριάμβου με τον Σοουζα να διαμορφώνει το τελικό 4-0.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΑΠΟΕΛ
Βάτερμαν, Βούρος (88΄ Ρουέδα), Μερκής, Ιωάννου (79΄ Καρλάο), Νσούε, Καζού, Μοράις, Σόουζα, Ζαχίντ, Μπάλογκ, Νατέλ (85΄ Εφραίμ)

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X