ΑΠΟΕΛ Vs Anderlecht 0-1

Ένα αμυντικό λάθος σε συνδυασμό με τη γενικότερη μέτρια απόδοση της ομάδας μας έφεραν την ήττα που μάλλον θα αποδειχτεί καθοριστική όσον αφορά την υπόθεση πρόκριση αφού η Άντερλεχτ ειναι πλέον το μεγάλο φαβορί. Αυτό που δημιουργεί πικρία ειναι ότι η βελγική ομάδα δεν επιβεβαίωσε τη φήμη της αφού σε κανένα σημείο του αγώνα δεν επιβεβαίωσε τις επιθετικές αρετές της.

Ο αγώνας

Από την αρχή φάνηκε ότι θα αντιμετωπίζαμε δυσκολίες αφού η ομάδα μας δυσκολευόταν να κρατήσει την μπαλα και να ελέγξει το ρυθμό του αγώνα. Αυτό έγινε γιατί οι Μοράις και Εμπεσίλιο είχαν καθαρά αμυντικούς προσανατολισμούς ενώ ήταν δύσκολο να γίνουμε δημιουργικοί από τα άκρα.

Παράλληλα η ομάδα μας και ίσως αυτό να ήταν το πιο σημαντικό κατάφερνε να κρατά τους Βέλγους μακριά από την εστία του Βαντερμαν.

Στο 20 δημιουργήθηκε η πρώτη καλή προϋπόθεση για την ομάδα μας όταν το σουτ του Ντε Καμάργκο σταμάτησε σε σώμα αμυντικού. Το απόλυτο ξενέρωμα που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα ήρθε στο 29 όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ.

Μετά από ένα αβίαστο λάθος του Μερκή οι Βέλγοι κέρδισαν την μπαλα και ο Στάντσιου με πλασέ έκανε το 0-1.

Η ομάδα έδειξε να επηρεάζεται ακόμα περισσότερο έτσι μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου δεν μπόρεσε να κάνει κάτι αξιόλογο. Παράλληλα άρχισαν και τα προβλήματα τραυματισμών αφού στο 40 αποχώρησε ο Αστιθ με τον Λάγο να περνά στη θεση του και τον Ιωάννου να μετακινείται στο κεντρο της άμυνας.

Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε για ένα δεκαπεντάλεπτο καλό ρυθμό αλλά ούτε αυτό ήταν αρκετό για να ανατραπούν τα δεδομένα. Ο Εφραίμ στο 55 ήταν η δεύτερη αναγκαστική αλλαγή με τον Βάντερ να περνά στον αγώνα αλλά και πάλι έλειπε από την ομάδα η σωστή τελική πασα που θα έφερνε το γκολ.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κίτρινες: Μοράις, Μιλάνοφ

ΑΠΟΕΛ:
Βάτερμαν, Μιλάνοφ, Αστίθ (40΄ Λάγο), Μερκής, Ιωάννου, Μοράις, Εμπεσίλιο (72΄ Αρτυματάς), Εφραίμ (55΄ Βάντερ), Γιαννιώτας, Ντε Καμάργκο, Μπαράλ.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!