ΑΠΟΕΛ Vs Απόλλων 1-2

Οι παθογένειες της ομάδας μας ήταν για ακόμα μια φορά τέτοιες που έφεραν και δεύτερη ήττα και τον πρόωρο αποκλεισμό από το θεσμό του κυπέλλου.

Το ότι είχαμε ενέργεια και κατοχή της μπάλας στα πρώτα είκοσι λεπτά δεν είναι παρήγορο αν είναι ΑΠΟΕΛ. Η ομάδα ήταν ανούσια και με περιορισμένη ποιότητα γεγονός που επέτρεψε στον Απόλλωνα να προηγηθεί και στη συνέχεια να κάνει εύκολη διαχείριση.

Αξίζει να πούμε ότι είχαμε πέναλτι στο 8 το οποίο όμως ο Χριστοφή φοβήθηκε να δώσει γεγονός που δείχνει και τις παρασκηνιακές αδυναμίες του ΑΠΟΕΛ.

Το γκολ του Απόλλωνα στο 24 ενάντια στη ροή του αγώνα έκοψε τα πόδια των παικτών του Κόρε που δυσκολεύτηκαν να αντιδράσουν και με το πέρασμα του χρόνου έδειξαν να δυσκολεύονται ακόμα περισσότερο.

Ο Πάβλοβιτς δυσκολευόταν να κάνει ακόμα και τα βασικά οπότε το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με τον Σιγκούρνταρσον να περνά στη θέση του.

Η ομάδα δεν μπορούσε να κρατήσει μπάλα και να οργανωθεί σωστά έτσι στο 57 ολοκληρώθηκαν οι κινήσεις του Κόρε με τους Μάτιτς και Βιντιγκάλ να περνούν στη θέση των Ντε Βινσέτι και Γέφτοβιτς.

Στο 79 0 Σάβιτς ισοφάρισε σε 1-1 και ο Απόλλωνα διαμόρφωσε το τελικό 1-2 στις καθυστερήσεις. 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κίτρινες: Ιωάννου, Μιχαήλοβιτς, Σάβιτς

ΑΠΟΕΛ
Βάτερμαν, Μιχαίλοβιτς, Ιωάννου, Σάβιτς, Σιέλης, Άλεφ, Σόουζα, Ντε Βινσέντι (56΄Μάτιτς), Εφραίμ. Γέφτοβιτς (57′ Βιντιγκάλ), Πάβλοβιτς (46′ Σιγκούρνταρσον). 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X