ΑΠΟΕΛ Vs Ερμής 2-0

Η πέμπτη συνεχόμενη νίκη βοηθά την ομάδας μας να μπει με τις καλύτερες δυνατές προοπτικές στο 2019 αφού ήταν η αγωνιστική όπου κάναμε το αυτονόητο με τον Ερμή, ενώ ο Απόλλων δεν κέρδισε την Πάφο.

Η ομάδα μας δεν μπόρεσε να αποδώσει ικανοποιητικά αλλά ένα αυτογκόλ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου άνοιξε το δρόμο προς τη νίκη. Το γρήγορο δεύτερο γκολ στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου έδωσε ακόμα πιο ισχυρό  προβάδισμα, ενώ στη συνέχεια έγινε η γνωστή διαχείριση.

Ο αγώνας

Η κατοχή της μπάλας από την αρχή ήταν το κύριο χαρακτηριστικό αφού ο Ερμής έδωσε χώρο αλλά η ομάδα μας δυσκολευόταν να μπει με αξιώσεις στην περιοχή του αντιπάλου.

Η διπλή ζώνη άμυνας προκάλεσε πολλά προβλήματα ενώ ο Τάμαρι ήταν καλά κλεισμένος με αποτέλεσμα να μας λείπει η εκρηκτικότητα. Με αυτά τα δεδομένα η πρώτη ευκαιρία έγινε στο 21 όταν ο Νατέλ βρέθηκε σε θέση βολής αλλά ήταν άστοχος.

Από την άλλη σε έναν ακόμα αγώνα φάνηκαν τα αμυντικά κενά τα οποία επέτρεψαν σε δυο τουλάχιστον περιπτώσεις στους φιλοξενούμενους να γίνουμε απειλητικοί.

Εκεί που όλα έδειχναν ότι το πρώτο ημίχρονο θα έληξε χωρίς τέρμα ήρθε η ανατροπή στις καθυστερήσεις. Μετά από κόρνερ του Ζαχίντ, άστοχη έξοδος από τον Παπαδόπουλο, η μπάλα χτύπησε στον Μαλόν και κατέληξε στα δίκτυα της ομάδας του.

Το 1-0 ήταν η καλύτερη δυνατή εξέλιξη αφού μας έστειλε στο δεύτερο ημίχρονο με προβάδισμα.

Όταν μάλιστα στο 51 ο Μοράις ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 2-0 έγινε ξεκάθαρο ότι θα έπρεπε να αυτοκτονήσουμε για να χαθούν οι τρεις βαθμοί.

Στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε κατακόρυφα αφού οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ έδειξαν ικανοποιημένοι με τα δεδομένα, οπότε έλειψε η ένταση που θα τους έδινε το κάτι παραπάνω.

Τα αμυντικά κενά φάνηκαν εκ νέου στο 78 όταν ο Ερμής έχασε μοναδική ευκαιρία να μειώσει στο σκορ όταν ο Μαύρου δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίκτυα.

Στο 76 και 81 έγιναν οι δυο αλλαγές με τους Εφραίμ και Σοουζα να αντικαθιστούν τους Νατέλ και Ζχίντ αντίστοιχα.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΑΠΟΕΛ
Βάτερμαν, Μιλάνοφ (87 Βούρος), Μερκής, Καρλάο, Ιωάννου, Καζού, Μοράις, Γκέντσογλου, Ζαχίντ (81΄ Σόουζα), Τάμαρι, Νατέλ (76΄ Εφραίμ)

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X