ΑΠΟΕΛ Vs Dudelange 1-0

Η προβληματική από κάθε άποψη παρουσία του ΑΠΟΕΛ ίσως να μην οδηγήσει σε ντροπιαστικό αποκλεισμό αν στον επαναληπτικό διαχειριστούμε σωστά το σκορ του πρωτου αγώνα. O αγώνας απέναντι στο ίδιο έτοιμους πρωταθλητές Λουξεμβούργου επιβεβαίωσε ότι η ομάδα μας έχει σοβαρά προβλήματα όσον αφορά την αμυντική της λειτουργία ενώ αρνητική εντύπωση προκάλεσε και η νωθρότητα της ομάδα στο πρώτο ημίχρονο.

Οι αποδοκιμασίες προς παίκτες και προπονητή πριν μπει το γκολ έστειλαν επίσης το μήνυμα ότι ο Μάριο Μπέιν είναι πολύ νωρίς υπό επιτήρηση!

Ο αγώνας 

Δεν θα ηταν υπερβολή να πούμε οτι η ομάδα μας πέταξε στον καλαθο το πρωτο εικοσάλεπτο το οποίο υπό κανονικές συνθήκες θα επρεπε να ηταν το διάστημα που θα επιβάλλαμε πλήρως το ρυθμό μας και θα φτάναμε στο ζητούμενο. 

Αντι αυτού ηταν η Ντουντελανζ αυτη που έλεγξε το ρυθμό καταφέρνοντας να κρατήσει περισσοτερο την μπάλα ενώ ηταν και πιο δημιουργική!

Μόλις στο 4ο λεπτό μάλιστα έφτασαν κοντά στο γκολ οταν ο Βάντερμαν αναγκάστηκε να αποκρούσει δύσκολα σουτ. Η προβληματική αμυντική λειτουργία εφερε και δευτερη φάση για γκολ για τους φιλοξενούμενους στο 11 στέλνοντας ξεκάθαρα μηνύματα στους νωχελικός παικτες μας. 

Η αντίδραση της ομάδας μας ηταν σπασμωδική και εφερε την καλύτερη φάση στο 20 οταν το μακρινό σουτ του Οαρ τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι. 

Στα τελευταία στάδια του πρωτου ημιχρόνου μπορέσαμε να αμυνθούμε σωστά αλλά οι πρωτοβουλίες του Αυστραλού δεν ηταν αρκετές αφου η μπάλα δεν μπορούσε να φτάσει με σωστές προϋποθέσεις στην περιοχή ετσι ο Ντε Καμαργκο ηταν παραπάνω απο ακίνδυνος. 

Σε αυτο έπαιξε ρόλο και το οτι η δεξιά πλευρα με τον Εμπεσιλιο δεν μπορούσε να λειτουργήσει σωστά ενώ ούτε πι προσπάθειες του Μπερτολιο ηταν ημιτελείς. 

Το δεύτερο ημίχρονο αρχισε με μια πολύ καλή φαση ο Μπερτολιο ομως δεν σημάδεψε καλά ετσι η μπάλα περασε έξω. 

Με την πάροδο του χρόνου επιβεβαιώθηκε οτι η Ντουντελανζ θα επικεντρωνόταν στο πως να μην δεχτεί γκολ γεγονός που μας έδωσε τη δυνατότητα να κρατήσουμε περιςςοτερο την μπάλα. 

Παρόλα αυτά η τραγική αμυντική λειτουργία ηταν παρούσα ετσι στο 57 ο Τούρπελ έφυγε μόνος, πίσω από την άμυνα του ΑΠΟΕΛ, έκανε το πλασέ με την μπάλα να περνά έξω.

Η αποκαρδιωτική εικόνα ανάγκασε τον παθητικό γενικώς Μπειν να κανει την πρωτη αλλαγή στο 60. Αυτη έγινε εν μέσω αποδοκιμασιών αφού αποχώρησε ο Οάρ για να περάσει στη θεση του ο Βαντερ. 

Η λυση που δεν φαινόταν να έρχεται απο το πουθενα ηρθε στο 71 από τα πόδια του Μπερτολιο. Αυτο έγινε σε μια φάση οταν ο Αργεντινός από πλαγιά θεση εκανε ενα άψογο πλασέ με την μπάλα να καταλήγει στα δίκτυα. Το 1-0 τη συγκεκριμένη χρονική στιγμη ηταν οτι καλύτερο για την ομάδα μας αφου το ζητούμενο πλεον ηταν η σωστή διαχείριση του σκορ. 

Η επόμενη κίνηση από τον πάγκο έγινε στο 72 οταν ο Ποτε περασε στη θεση του Ντε Καμαργκο. 

ΑΠΟΕΛ:
Βάτερμαν, Λάγο, Αρτυματάς, Μερκής, Μιλάνοφ, Βινίσιους, Μοράις, Οάρ (58΄ Βάντερ) Μπερτόλιο, Εμπεσίλιο, Ντε Καμάργκο (74΄ Ποτέ)

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!