Αποφάσεις με προεκτάσεις

Το φιλικό με τη Δόξα επιβεβαίωσε ότι ο Τραμετσάνι έχει πάρει τις αποφάσεις τους για τους παίκτες που θα προτιμήσει στον πρώτο τουλάχιστον ευρωπαϊκό αγώνα. Ο αγώνας απέναντι στη σαφώς ανέτοιμη ομάδα του Χατζηλούλουκα ήταν χρήσιμος.

Ήταν τέτοιος γιατί επιβεβαίωσε ότι ο ΑΠΟΕΛ έχει πρόβλημα στη δημιουργία φάσεων καθώς και το ότι ο προπονητής μας δεν υπολογίζει όσο θα έπρεπε τον Εφραίμ. Και αυτό γιατί σε 120 λεπτά δεν κρίθηκε ότι δικαιολογείτο η συμμετοχή του.

Στα σημαντικά περνά η συμμετοχή των Αλέφ και Σάβιτς οι οποίοι καλούνται να εγκλιματιστούν και να είναι έτοιμοι αν περάσουμε τον δεύτερο προκριματικό.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι τα τέρματα μας τα πέτυχαν οι Σάβιτς και Μπέζιακ στο τέλος του τρίτου ημιχρόνου που είχε διάρκεια 30 λεπτά

ΑΠΟΕΛ:
Belec (Βάτερμαν 91′), Γκέντσογλου (Μάτιτς 60′), Souza (Μπέζιακ 91′), Hallenius (Τάμαρι 71′), De Vincenti (Άλεφ 74′), Lafrance (Σάβιτς 45′), Pavlović (Βιντιγκάλ 71′), Βούρος (Σιέλης 66′), Ιωάννου (Καλογήρου 91′), Jakoliš (Μακρής 88′), Mihajlović (Ζοαζίνιο 80′)

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!