Απογοήτευση και πάλι

Όταν ο προπονητής σου λέει ότι δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε, δεν μπορείς να κάνεις άλλο σχολιο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Ένα ντέρμπι που δεν είχε καλή κατάληξη για εμάς. Κρίθηκε στο ένα τέρμα. Χάθηκαν ευκαιρίες περισσότερο από τον αντίπαλο, όπως και το πέναλτι. Δεν ήμασταν τόσο επικίνδυνοι για να πετύχουμε ένα τέρμα. Είχαμε διάθεση περισσότερο στο δεύτερο ημίχρονο, στο πρώτο περιοριστήκαμε. Δυστυχώς και στο δεύτερο ενώ είχαμε κατοχή, δεν μπορέσαμε να δημιουργήσουμε. Τελείωσε το σημερινό παιχνίδι, είμαστε απογοητευμένοι. Θα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον τα επόμενα δυο παιχνίδια με την Ομόνοια, αρχής γενομένης από την Τετάρτη στο κύπελλο. Εκεί θα φανεί ποια ομάδα θέλει περισσότερο την πρόκριση. Εκεί πρέπει να δείξουν οι ποδοσφαιριστές μου ότι θέλουμε οπωσδήποτε την πρόκριση. Πρέπει να βάλουμε τις βάσεις από το πρώτο παιχνίδι. Έγινε κάποια προσπάθεια αλλά δυστυχώς δεν ήμασταν αυτοί που θα έπρεπε”.

Τι μπορεί να αλλάξει μέσα σε τέσσερις μέρες;
“Πρώτα απ’ όλα η διάθεση των ποδοσφαιριστών μου. Είναι το παιχνίδι της χρονιάς για εμάς, πρέπει να υπερβάλουμε εαυτό όλοι μας, αυτό πρέπει να αλλάξει. Τα τακτικά και τα υπόλοιπα περνάνε σε δεύτερη μοίρα σε τέτοια παιχνίδια. Θα δείξει ποιος θέλει περισσότερο την πρόκριση. Όπως για σήμερα, η Ομόνοια ήθελε διακαώς τους βαθμούς, πέτυχε το τέρμα, κλείστηκε καλά και δεν κινδύνεψε ιδιαίτερα και έπαιξε περισσότερο στις αντεπιθέσεις”.

Έπαιξε κάποιο ρόλο το γεγονός ότι χάθηκε ο στόχος της εξάδας;
“Όχι, δεν έχει να κάνει με το θέμα της εξάδας, καμία σχέση. Όταν παίζεις εναντίον της Ομόνοιας δεν χρειάζεσαι ιδιαίτερο κίνητρο”.

Ενσούε
“Δεν ξέρουμε, πρέπει να δούμε με το ιατρικό τιμ. Είχε κάποιο πρόβλημα, δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει την τελευταία προπόνηση. Θα εξεταστεί η κατάστασή του”.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΩΝΑ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X