Απομακρυσμένη και κάτι παραπάνω

Ο Πετεβίνος μίλησε σήμερα για όλα τα θέματα που απασχολούν την ομάδα μας κάνοντας και ειδική αναφορά στην περίπτωση του Καρλάο. Ο υπεύθυνος επικοινωνίας ουσιαστικά επιβεβαίωσε ότι η επιστροφή του πρώην αμυντικού μας είναι παραπάνω από δύσκολη και απομακρυσμένη επιβεβαιώνοντας όσα αναφέραμε την περασμένη εβδομάδα.

Οι σχετικές δηλώσεις στο Σουπερ Σπορτ ΦΜ:

Για την προετοιμασία…
«Ανεξαρτήτως προβλημάτων πρέπει η προετοιμασία να συνεχιστεί για να έχουμε μια ομάδα έτοιμη για τις 12 Ιουλίου. Είχαμε κάποια δυσάρεστα μνήματα ειδικά με τον τραυματισμό του Νικόλα Ιωάννου ο οποίος είναι στη Ρώμη για την εγχείρηση. Μετά θα αρχίσει η αποθεραπεία και θα τον περιμένουμε να επιστρέψει δυνατός. Είναι σημαντικός ποδοσφαιριστής για το ΑΠΟΕΛ, θα τον περιμένουμε γιατί έχει πολλά να δώσει για πολλά χρόνια. Για τους υπόλοιπους τραυματίες θα γίνει μια επαναξιολόγηση με την επιστροφή του γιατρού για να δούμε ποιος θα είναι το πρόγραμμα επαναφοράς του χρονιά. Ο Μιλάνοφ βελτιώνεται αισθητά σε σχέση με τον Ρουέδα και ελπίζουμε ότι και ο Ρουέδα θα προλάβει τις πρώτες αναμετρήσεις. Είναι σημαντικό το στάδιο αυτή την στιγμή που ο προπονητής βλέπει και αποφασίζει για κάποια πράγματα»

Για το φιλικό με την Πανιώνιο…
«Υπάρχει η πρόθεση για της 5 Ιουλίου του μήνα και είμαστε κοντά σε συμφωνία. Το μόνο δεδομένο είναι ότι θα γίνει το φιλικό στο ΓΣΠ στις 20:00»

Για τους αμυντικούς που εξετάζονται…

«Η πραγματικότητα είναι ότι εξ’ ανάγκης αλλάζει το πλάνο με προτεραιότητα απόκτησης κεντρικού αμυντικού. Ο Φίσερ εξετάζεται αφού είναι στο Μιστράλ, ενώ εξετάζονται και άλλες περιπτώσεις».

Ψάχνετε για αριστεροπόδαρο;
«Είναι σημαντικό να βρούμε αριστεροπόδαρο που να μπορεί να παίξει και στα άκρα. Δεν είναι απόλυτο αυτό αλλά το σημαντικό είναι να βρούμε ποδοσφαιριστή που θα αποτελέσει άμεση λύση και θα έχει και ποιότητα».

Για τον Καρλάο…
«Ο Καρλάο είναι δύσκολη και περίπλοκη περίπτωση. Έχει συμβόλαιο, παίρνει τριπλάσια από αυτά που έπαιρνε στο ΑΠΟΕΛ και σε περίπτωση δανεισμού θα γίνει πάλι υπέρβαση. Είναι σαφώς απομακρυσμένη μια τέτοια περίπτωση».

Μπήκατε σε συζητήσεις με αμυντικούς;
«Δεν μπήκαμε σε συζητήσεις αλλά αυτό δεν αποκλείεται να συμβεί τις επόμενες μέρες».

Για την απόκτηση επιθετικού…
«Αυτό είναι η απόφαση και η πρόθεση αλλά δεν αποτελεί προτεραιότητα τα επόμενα 24ωρα. Το μεταγραφικό παζάρι ανοίγει, αυξάνονται οι επιλογές και αυτό μόνο θετικά μπορεί να λειτουργήσει. Θα το δούμε και αυτό το θέμα αλλά δεν είναι προτεραιότητα για τους πρώτους δύο ευρωπαϊκούς αγώνες».

Για την διακοπή της μετάδοσης του φιλικού με την Άρκα Γκντίνια…
«Η θέση του ΑΠΟΕΛ είναι απλή. Υπογράφηκαν συμβόλαια που δεν προϋπόθεταν μετάδοση και αυτό έγινε αυθαίρετα από τους Πολωνούς χωρίς να μας πουν κάτι και γι’ αυτό διακόπηκε η μετάδοση».

Για το θέμα Σόουζα…
«Δεν διαφοροποιήθηκε κάτι. Το θέμα Σόουζα είναι θέμα της ΑΕΛ με τον παίκτη».

Για τον Βάτερμαν…
«Ο Βάτερμαν δεν επέστρεψε, περνά τον δικό του Γολγοθά γιατί έχασε την γιαγιά του πριν από πέντε μέρες και είναι σε κρίσιμη κατάσταση και η μητέρα του. Είναι λεπτό ζήτημα, είμαστε δίπλα στον ποδοσφαιριστή και δεν υπάρχει θέμα ότι έχασε κάποιες προπονήσεις, μακάρι να γίνει καλά η μητέρα του».

Αύριο το επόμενο φιλικό με την Σαμσρέντια;
«Είναι ομάδα α΄ κατηγορίας Πολωνίας μιας και πήρε το πρωτάθλημα στην β΄ κατηγορία, είναι πιο προχωρημένη από εμάς σε επίπεδο προετοιμασίας και τα φιλικά είναι εκεί για να μπορέσει ο κύριος Μπέιν να δει κάποια πράγματα, να δοκιμάσει κάποια πράγματα και να δει αν αυτά που δουλεύει εκφράζονται στο γήπεδο».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X