Απόψε οι πρώτες απαντήσεις

Οι προεκτάσεις των αγώνων με την Γκαραμπάκ είναι γνωστές και δεν χρειάζεται να τις επαναλάβουμε την ημέρα του αγώνα αφού θα αγχώσουν περισσότερο όσους γνωρίζουν οικονομικά και άλλα δεδομένα.

Ο ΑΠΟΕΛ λοιπόν καλείται απόψε να θέσει βάσεις πρόκρισης έστω και αν όλα συνηγορούν ότι θα αγωνιστεί χωρίς τον πιο δημιουργικό του παίκτη. Ο Τάμαρι δεν είναι 100% έτοιμος και η εκτίμηση μας είναι ότι ο Τραμετσάνι δεν θα το ρισκάρει.

Ο Ιταλός έκανε διάφορες επισημάνσεις χτες και μεταξύ άλλων είπε ότι θα παρατάξει την ομάδα με σχηματισμό 3-5-2 έστω και αν η συγκεκριμένη διάταξη θα δοκιμαστεί έντονα απέναντι στην πολύ καλά δουλεμένη ομάδα του Αζερμπαϊτζάν.

Το πιθανότερο σενάριο με τον Ιορδανό εκτός θα είναι η αλλαγή ρόλο του Ντε Βινσέτι και η επιστροφή του Σόουζα στο αρχικό σχήμα.

Ο έλεγχος του ρυθμού θα καθορίσει πολλά αφού και οι Αζέροι έχουν σαν κύριο χαρακτηριστικό την κατοχή της μπάλας. Η ομάδα λοιπόν που θα καταφέρει να επιβληθεί θα έχει τις πιθανότητες με το μέρος.

Η εναλλακτική επιλογή για την ομάδα μας είναι να δουλέψουν άψογα οι αντεπιθέσεις, κάτι που γίνεται ακόμα πιο δύσκολο στην απουσία του Τάμαρι.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!