Αποστομωτική ανακοίνωση

Αν δεν βγάλουν τον σκάσμο μετά και από την πιο κάτω αποστομωτική ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ σημαίνει ότι είναι επικίνδυνα ψυχωπαθείς. Αναφερόμαστε στη διορισμένη από το ακελ διοίκηση της Ομόνοιας και ιδιαίτερα εκείνους που έχουν την ευθύνη να ταϊζουν κόνναρα τα αρνιά.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

1. Δεν μπορείτε πλέον να πείσετε ούτε τους ίδιους τους εαυτούς σας. Ξεκινήσατε από χθες απροκάλυπτα τις απειλές προς τους δημοσιογράφους δημόσια καλώντας τους να γράψουν αυτά που είδαν. Σύσσωμος ο τύπος σας απάντησε ξεκάθαρα. Πέναλτι και κόκκινη. Λογικά τώρα θα απευθυνθείτε στον Collina. Μόλις πάρετε απάντηση για την “αγνή” πρόθεση του ποδοσφαιριστή σας σας καλούμε να την δημοσιοποιήσετε.

2. Δεν είναι τυχαίο που για 14 χρόνια δεν ξέρετε τι είναι η νίκη στον πρώτο γύρο. Δεν είναι τυχαίο που για 4 χρόνια πανηγυρίζετε μόλις τις 6 ισοπαλίες. Δεν είναι τυχαίο που καταφέρατε να κατακτήσετε 3 τίτλους πρωταθλήματος σε 24 χρονια (!). Και τον τελευταίο τον “χρωστάτε” ακόμα στις αίθουσες του CAS και των πολιτικών δικαστηρίων στην Κύπρο. Αυτό το “απόστημα” που περιμένει όλη η Κύπρος να σπάσει αφού έχει μείνει άφωνη με τα όλα όσα ακούει να εξελίσσονται στις αίθουσες των δικαστηρίων.

3. 7πλάσιο μπάτζετ; Στην τελευταία σας γενική συνέλευση αναφέρατε δημόσια για €8,000,000. Δηλαδή εμάς είναι €56,000,000. Έχει κόσμο που σας πιστεύει; Αυτά που επενδύει ο ΑΠΟΕΛ τα φέρνει με τον κόπο των ποδοσφαιριστών του και την συμπαράσταση του κόσμου του. Και δεν χρωστάει σε κανένα.

4. Αναλαμβάνουμε το μερίδιο ευθύνης που μας αναλογεί και το αναγνωρίζουμε. Ευθυνόμαστε για τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές επιτυχίες και διακρίσεις αυτής της χώρας. Ευθυνόμαστε για το 70% της βαθμολογικής συγκομιδής της Κύπρου, στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. (Μην ανησυχείτε. Εσείς σε αυτό δεν έχετε ούτε 1% ευθύνη). Ευθυνόμαστε για το γεγονός ότι την Πέμπτη για πολλοστή φορά ο ΑΠΟΕΛ αναμένεται να “διασύρει” την Κύπρο διεθνώς. Την προίκα των βαθμών ας την απαρνηθούν επιτέλους κάποιοι για να μην μας ρεζιλεύουν διεθνώς.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!