Απουσίες παντού

Τη στιγμή που όλοι περιμένουμε, ή καλύτερα ελπίζουμε, να δούμε ένα καινούργιο ΑΠΟΕΛ στο ντερπι με την Αέλ, οι τραυματισμοί και η απουσία του κόσμου από τις κερκίδες κάνει το όλο επιχείρημα πιο δύσκολο.

Ο τιμωρημένος Ιωάννου και οι τραυματίες Ντε Βινσεντι, Ενσούε και Μιλάνοφ μαζί με τους Εφραίμ, Αντωνίου και Ρουέδα που δεν έχουν στα ποδια τους αρκετές προπονησεις θα απουσιάζουν λογικά από του ντέρμπι.

Όπως όλα δείχνουν, για τους γνωστούς πλέον λόγους, θα απουσιάζει και ο κόσμος, όπως φάνηκε και από τις δηλώσεις του εκπροσώπου τύπου του ΑΠΟΕΛ.

Οι δηλώσεις του Πετεβινου στο Σούπερ Σπορτ:

”Η προπώληση είναι τραγική. Μέχρι χθες πουλήσαμε 100 εισιτήρια. Θα αγωνιστούμε με νέο προπονητή, η ομάδα θέλει να αποδείξει πράγματα και κυνηγά μια διάκριση που δεν έγινε ποτέ στο κυπριακό ποδόσφαιρο. Παρατηρείται μείωση 30%, ενώ κάποιες φορές έχει ξεπεράσει το 50%. Είναι πολλά που πρέπει να γίνουν. Η κάρτα φιλάθλου είναι ένας ισχυρός παράγοντας για τη μείωση των εισιτηρίων. Είναι και θέμα του πως η κάρτα εφαρμόζεται. Μόνο στην Κύπρο και στην Τουρκία εφαρμόζεται με αυτό τον τρόπο το μέτρο. Υπάρχει θέμα ασφάλειας και ποιότητας υπηρεσιών. Αυτοί που είναι η δουλειά τους, τι κάνουν για αυτά; Είναι και θέμα πολιτείας και βουλής των αντιπροσώπων. Είναι υποχρεωμένοι να τα διορθώσουν. Υπάρχουν ευθύνες και στα σωματεία και στην ομοσπονδία. Ο δικός μας στόχος είναι ο ψηλότερος και είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Θα είμαστε προσηλωμένοι στόχο που θέλουμε να κυνηγήσουμε. Τις τελευταίες δύο βδομάδες υπήρξε ένα σύνολο αλλαγών στον Αρχάγγελο. Έχουμε νέο προπονητή, νέα φιλοσοφία, νέα διοικητική δομή. Θέλουμε να δείξουμε τη δουλειά που έγινε, όμως πρέπει να ξέρουμε πως δεν αλλάζει ο κόσμος σε δύο βδομάδες. Έχει γίνει αρκετή δουλειά, με σταθερή δουλειά. Θέλουμε να προχωρήσουμε μπροστά και να δείξουμε πως έχουμε μεγάλα περιθώρια βελτίωσης».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!