Αρχίζοντας με το αυτονόητο

Μετά από δεκαπέντε και μια μέρες χωρίς δράση η ομάδα μας επανέρχεται σήμερα σε αγωνιστική δράση αφού θα υποδεχτεί στο ΓΣΠ την ουραγό Δόξα. Πρόκειται για έναν αγώνα όπου όχι απλά πρέπει να κερδίσουμε αλλά και να φανούν κάποια ξεκάθαρα σημάδια βελτίωσης σε όλους τους τομείς.

Και αυτό γιατί ο ΑΠΟΕΛ δεν έπεισε με την απόδοση του μέχρι σήμερα ότι θα μπορέσει να ανταποκριθεί στα δύσκολα. Και τα δύσκολα έρχονται πολύ πολύ σύντομα. Αρχίζοντας από την Πέμπτη με την Καραμπάχ αλλά έχουμε χρόνο για αυτό.

Όποιοι και αν αγωνιστούν το απόγευμα πρέπει να λειτουργήσουν με τρόπο που θα μπορέσουν να ξεπεράσουν τις όποιες δυσκολίες παρουσιαστούν. Η μεγαλύτερη αφορά ως συνήθως τη δυνατότητα να βρούμε λύσεις απέναντι σε κλειστές άμυνες.

Αν σημαίνει κάτι ο Χάνι είναι στην αποστολή και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν θα είναι και ο αγώνα που θα πάρει για πρώτη φορά έστω λίγο χρόνο συμμετοχής.

Θεωρείται δεδομένο ότι ο Ντολ θα επιλέξει παίκτες έχοντας σαν δεδομένη την κούραση διεθνών όπως οι Μερκής και Ιωάννου αλλά και το ότι ακολουθεί ο τελικός με τους Αζέρους.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X