Αρτυματάς σε ρόλο τζόκερ

Η μόνη θέση στην οποία δεν εχει αγωνιστεί μέχρι στιγμής ο Αρτυματάς με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ πρεπει να είναι αυτή του επιθετικού και ελπίζουμε να μην βρεθεί στη δύσκολη θέση να το κάνει και αυτό! Τα δεδομένα την τελευταία διετία όσον αφορά τον παίκτη που ήρθε με πολλές υποσχέσεις και προσδοκίες από το Παραλίμνι είναι λίγο πολύ γνωστά. Αν και πρόκειται για έναν αμυντικό μέσο π τεράστιος ανταγωνισμός και οι καπαρωμενες θέσεις που δικαιολογημένα υπάρχουν στη μεσαία γραμμή, περιόρισαν το χρόνο συμμετοχής του Αρτυματά σε τυπικό.

Επειδή όμως πρόκειται για έναν πολυσύνθετο παίκτη τον βλέπουμε κατά καιρούς και όποτε η ομάδα ξεμείνει από επιλογές να επιχειρεί να δώσει λύσεις σε άλλες θέσεις. Επί Δώνη τον είδαμε να αγωνίζεται τόσο στο δεξί άκρο της άμυνας όρο και σαν κεντρικός αμυντικός ενώ ο Κετσπάγια αναγκάστηκε στους τελευταίους αγώνες να τον επιστρατεύσει τοποθετώντας τον στο αριστερό άκρο.

Ο φιλότιμος και ικανός Αρτυματας προσπαθεί να ανταποκριθεί στο ρόλο του τζόκερ αλλα καποια πράγματα ειναι εκ των πραγμάτων δύσκολα. Είναι φανερό για παράδειγμα οτι θα δυσκολευτεί αφάνταστα να αποτελέσει επιλογή για το αριστερό άκρο αφού πρόκειται για μια θέση που δύσκολα θα την μάθει αλλά και η οποία απαιτεί συγκεκριμένα χαρακτηριστικά.

Παρόλο που καθε ομάδα έχει ανάγκη απο παικτες ρολίστες και πολυθεσίτες είναι σημαντικό για τον Αρτυματά και καθε νεαρό παίκτη γενικότερα να μπορέσει να βελτιωθεί στον μέγιστο βαθμό στη φυσική του θεση αφού σε διαφορετική περίπτωση υπάρχουν κίνδυνοι.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!