Ας είμαστε ρεαλιστές

Μπορεί η μπάλα να είναι στρογγυλή αλλά και κάποτε πόρνη αλλά τα θαύματα συμβαίνουν όταν υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις. Ο ΑΠΟΕΛ θα τεθεί αύριο αντιμέτωπος με την Σάλκε σε ένα αγώνα υψηλού κινδύνου όπου η λογική λέει ότι δεν θα έχουμε βαθμολογικό όφελος. Όσοι αγωνιστούν οφείλουν να παλέψουν για να διαφυλάξουν το πρεστιζ του συλλόγου αλλά όταν δεν τα καταφέραμε με ευκολότερους αντιπάλους και κάτω από πολύ καλύτερες προϋποθέσεις, δικαιούμαστε να είμαστε ρεαλιστές.

Ο στόχος του ΑΠΟΕΛ θα πρέπει να είναι η αποφυγή της τελευταίας θέσης στον όμιλο. Απομένουν δυο αγώνες για να ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις μας στο Europa League και αν πρέπει να τεθεί κάποιος στόχος αυτός πρέπει να είναι η αποφυγή της τελευταίας θέσης! Ακόμα και αυτό όμως δεν πρέπει να γίνει εις βάρος της πορείας μας στο πρωτάθλημα.

Για να αποφευχθεί η τελευταία θέση θα πρέπει να κερδίσουμε την Σπάρτα στην τελευταία αγωνιστική και να ελπίζουμε ότι ο Αστέρας δεν θα κερδίσει ανέλπιστα βαθμούς στους δικούς του αγώνες. Ο αγώνας με την Σπάρτα θα γίνει στις 10 Δεκεμβρίου, ενώ θα έχει προηγηθεί ο αγώνας με τον Απόλλων και θα ακολουθεί αυτός με τον Ερμή.

Η βαθμολογία του ομίλου:

Schalke 8
Sparta 6
Αστέρας 4
ΑΠΟΕΛ 3

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X