Αθλητικά παπούτσια χάρισε το Πάσχα η winmasters

Η online στοιχηματική εταιρεία winmasters αποτελεί διαχρονικό υποστηρικτή του φιλανθρωπικού συνδέσμου Funraising, του οποίου το έργο αποτελεί παράδειγμα κοινωνικής αλληλεγγύης και προσφοράς. Κατά τη διάρκεια των εορτών του Πάσχα, στα πλαίσια των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της, η winmasters παρέδωσε στο Σύνδεσμο αθλητικά παπούτσια προκειμένου να δοθούν σε άτομα που βρίσκονται υπό τη φροντίδα του Funraising.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η winmasters προβαίνει σε μια τέτοια ενέργεια, καθώς και στο παρελθόν είχε δωρίσει αθλητικά παπούτσια στον ίδιο σύνδεσμο με αφορμή ημέρες εορτών και νιώθοντας την υποχρέωση να σταθεί δίπλα σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

Σχετικά με τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία, ο Country Manager της winmasters Κύπρου κ. Βασίλης Κούννος δήλωσε ευχαριστημένος και τόνισε ότι η εταιρεία θα συνεχίσει με αντίστοιχες δράσεις να βρίσκεται στο πλευρό του Συνδέσμου. «Κάποιοι συνάνθρωποί μας χρειάζονται τη βοήθειά μας για να μπορούν να ατενίζουν το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία. Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες τους και να κάνουμε γι’ αυτές ό,τι μπορούμε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Εκ μέρους του Funraising, η πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Καρίνα Σάββα ευχαρίστησε την winmasters και πρόσθεσε ότι με αυτή την ενέργεια αποδεικνύει για μια ακόμα φορά το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης που τη διακρίνει.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X