Αθλητικά παπούτσια για τα άτομα υπό τη φροντίδα του Funraising

Αθλητικά παπούτσια για τα άτομα υπό τη φροντίδα του Funraising  προσέφερε η winmasters.com.cy

Με συνέπεια στη δράση του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της, η online στοιχηματική εταιρεία winmasters προσέφερε μεγάλο αριθμό αθλητικών παπουτσιών στον φιλανθρωπικό σύνδεσμο Funraising. Πρόκειται για μια επαναλαμβανόμενη ενέργεια, καθώς η εταιρεία αποτελεί διαχρονικό υποστηρικτή  του συνδέσμου, στηρίζοντας σταθερά το αξιέπαινο έργο του.

Η παράδοση πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία της winmasters στη Λευκωσία, με την ευκαιρία της βράβευσης του Προπονητή του Μήνα από το Σύνδεσμο Προπονητών, την οποία χορηγεί η winmasters. Η κ. Μαρία Παπαθεοχάρους ‒ μέλος του φιλανθρωπικού συνδέσμου Funraising ‒ παρέλαβε τα κιβώτια με τα καινούρια αθλητικά παπούτσια, τα οποία θα διατεθούν σε άτομα που βρίσκονται υπό τη φροντίδα του συνδέσμου.

«Η προσφορά προς το συνάνθρωπο είναι για την εταιρεία μας πάγια δέσμευση και πιστεύουμε ότι δεν πρέπει να περιορίζεται σε συγκεκριμένες περιόδους», ανέφερε ο Country Manager της winmasters Κύπρου κ. Βασίλης Κούννος. «Γνωρίζοντας ότι οι ανάγκες του φιλανθρωπικού συνδέσμου Funraising για είδη υπόδησης είναι αυξανόμενες, αποφασίσαμε να προσφέρουμε για ακόμα μια φορά αθλητικά παπούτσια, ώστε να δοθούν στους συνανθρώπους μας που φροντίζει», συμπλήρωσε.

Εκ μέρους του Funraising, η κ. Μαρία Παπαθεοχάρους ευχαρίστησε την winmasters για τη γενναιοδωρία της και συνεχάρη την εταιρεία για το κοινωνικό της πρόσωπο.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!