Αθλητικά παπούτσια προσέφερε η winmasters.com.cy στον Φιλανθρωπικό Οργανισμό Funraising

Μια ενέργεια την οποία έχει καθιερώσει τα τελευταία χρόνια και με συνέπεια στη δράση του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της, η online στοιχηματική εταιρεία winmasters προσέφερε μεγάλο αριθμό αθλητικών παπουτσιών στον φιλανθρωπικό σύνδεσμο Funraising. Πρόκειται για μια επαναλαμβανόμενη ενέργεια, καθώς η εταιρεία αποτελεί διαχρονικό υποστηρικτή  του συνδέσμου, στηρίζοντας σταθερά το αξιέπαινο έργο του.

Η παράδοση, λόγο και των περιοριστικών μέτρων, πραγματοποιήθηκε στην αποθήκη υλικών του Φιλανθρωπικού Οργανισμού Funraising στην Λεμεσό. Η κα Έλενα Χατζηνικολάου  ‒ μέλος του φιλανθρωπικού συνδέσμου Funraising και υπεύθυνη υλικού ‒ παρέλαβε τα κιβώτια με τα καινούρια αθλητικά παπούτσια, τα οποία θα διατεθούν σε άτομα που βρίσκονται υπό τη φροντίδα του συνδέσμου.

«Η προσφορά προς το συνάνθρωπο είναι για την εταιρεία μας πάγια δέσμευση. Ιδιαίτερα στις περιόδους των εορτών και του νέου χρόνου όλοι θα πρέπει να νιώθουν την αγάπη και την αλληλεγγύη από τους συνανθρώπους τους. Η στήριξη μας στην κοινωνία και η εταιρική μας ευθύνη απέναντι σε αυτήν δεν περιορίζεται σε συγκεκριμένες περιόδους. Τα Χριστούγεννα όμως είναι μια γιορτή αγάπης.  Η προσφορά χαράς και ικανοποίησης προς αυτούς που έχουν πραγματική ανάγκη είναι απαραίτητη», ανέφερε ο Country Manager της winmasters Κύπρου κ. Βασίλης Κούννος. «Γνωρίζοντας ότι οι ανάγκες του φιλανθρωπικού συνδέσμου Funraising για είδη υπόδησης είναι αυξανόμενες, αποφασίσαμε να προσφέρουμε για ακόμα μια φορά αθλητικά παπούτσια, ώστε να δοθούν στους συνανθρώπους μας που φροντίζει», συμπλήρωσε.

Εκ μέρους του Funraising, η κα Έλενα Χατζηνικολάου  ευχαρίστησε την winmasters για τη γενναιοδωρία της και συνεχάρη την εταιρεία για το κοινωνικό της πρόσωπο.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!