Αύριο θα είναι άλλη ιστορία

Το δίλεπτο στον αγώνα κυπέλλου όπου η Σαλαμίνα πέτυχε δύο τέρματα πρέπει να λειτουργήσει ως ένα ακόμα σημάδι ότι ο αυριανός αγώνας θα είναι πολύ διαφορετικός. Η πρόκριση μας με δυο νίκες στο θεσμό του κυπέλλου δεν διασφαλίζει τίποτε όσον αφορά τον αγώνα πρωταθλήματος και είναι για αυτό που θα πρέπει να δούμε έναν ακόμα πιο σοβαρό ΑΠΟΕΛ το απόγευμα του Σαββάτου.

Ο Κετσπάγια ξέρει πολύ καλά τις ιδιαιτερότητες που υπάρχουν όταν αντιμετωπίζεις μια ομάδας αρκετές φορές μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα και είναι για αυτό που πρέπει να ετοιμάσει τους παίκτες κατάλληλα.

Η ομάδα γεμίζει αφού σε μια κρίσιμη χρονικά στιγμή ακόμα και ο Αλωνεύτης προπονείται κανονικά γεγονός που δίνει στον προπονητή μας αρκετές επιλογές.  Παρόλα αυτά η εξάρτηση σε συγκεκριμένους παίκτες εξακολουθεί να είναι μεγάλη. Οι Καβενάγκι και Ντε Βινσέτι για παράδειγμα είναι οι δυο που σηκώνουν το επιθετικό βάρος έστω και αν βγήκε από την εξωτερική ο Μοράις δίνοντας προσωρινά λύσεις.

Το -2 από την κορυφή επανέφερε την αισιοδοξία και την πίστη ότι μπορεί να σωθεί η χρονιά αλλά αυτό θα επιβεβαιωθεί μέσα από το σερί νικών που πρέπει να μεγαλώσει.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!