Άξια

Δεν γνωρίζουμε την Καίτη Λουκαΐδου Χατζηκυριάκου αλλά την θεωρούμε άξια συγχαρητήριων που έκανε το αυτονόητο έστω και ενόχλησε τους ψυχοπαθείς.

Η κυρία που είναι μέλος του διοικητικού συμβούλιου του ΚΟΑ μετά το τέλος του αγώνα το Σάββατο ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook «Άντε γεια. Ερμάρι σας».

Αυτό έθεσε σε συναγερμό το ψυχιατρείο το οποίο με επιστολή του στον πρόεδρο του ΚΟΑ ζητά την παραίτηση της.

Το μήνυμα μας προς την Καίτη είναι να μην διανοηθεί να λάβει υπόψη τους ψυχοπαθείς.

Η σχετική επιστολή…

Προς: Κλεάνθη Γεωργιάδη, Πρόεδρο ΚΟΑ

Διοικητικό Συμβούλιο ΚΟΑ

Αξιότιμοι κύριοι,

ΘΕΜΑ: ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙΤΗΣ ΛΟΥΚΑΪΔΟΥ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΟΥ ΣΤΟ FACEBOOK

Με την παρούσα επιστολή, καταγγέλλουμε την απαράδεκτη συμπεριφορά του μέλους της Επιτροπής Αθλητικών Χώρων και Αθλητικού Τουρισμού του ΚΟΑ, Καίτης Λουκαΐδου Χατζηκυριάκου.

Ενώ κατέχει σημαντική θέση στην κορυφαία αθλητική Αρχή του τόπου, η κ. Καίτη Λουκαΐδου Χατζηκυριάκου, επέλεξε χθες το βράδυ, με τη λήξη του αγώνα ΟΜΟΝΟΙΑΣ-ΑΠΟΕΛ, να διαφημίσει το ηθικό της ανάστημα γράφοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook: «Άντε γεια. Ερμάρι σας» (επισυνάπτεται σχετική φωτογραφία).

Η ανάρτηση της κ. Χατζηκυριάκου προκάλεσε την οργή αρκετών φιλάθλων, αρνητικά σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και επικριτικά δημοσιεύματα στον Τύπο.

Ευχόμαστε η κ. Χατζηκυριάκου να έχει την τόλμη και την ευθιξία να παραδεχθεί προς τα πού απευθυνόταν το σχόλιό της και να μην κρυφτεί πίσω από γελοίες δικαιολογίες.

Πεποίθησή μας είναι ότι αποτελεί χρέος του ΚΟΑ προς την Κυπριακή κοινωνία, η παραδειγματική τιμωρία αυτών των συμπεριφορών, διότι ο αντίκτυπός τους προσβάλλει τον ίδιο τον Οργανισμό, τις αξίες και τα ιδεώδη πρεσβεύει, όπως το fair play και το ευ αγωνίζεσθαι.

Ως ΟΜΟΝΟΙΑ, ζητούμε την παραίτηση της Καίτης Χατζηκυριάκου.

Τέτοιες συμπεριφορές, λερώνουν περαιτέρω την αθλητική ζωή του τόπου.

Αναμένουμε τις ενέργειές σας”.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X