Αξιολογούνται υποψήφιοι παίκτες

Ο αγωνιστικός σχεδιασμός ενόψει της νέας χρονιάς αν και σε πρώιμο στάδιο βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη αφού ο αρχισκάουτερ της ομάδας μας αξιολογεί περιπτώσεις παικτών. Αυτό προκύπτει μέσα από τις δηλώσεις του Πετεβίνου ο οποίος μίλησε επίσης για την περίπτωση του Σωτηρίου και κατά πόσο έχει ήδη συμφωνήσει με ομάδα του εξωτερικού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις όπως έγιναν στο Σουπερ Σπορ ΦΜ:

«Ο Αστίθ έχει ήδη μπει στο κανονικό πρόγραμμα. Ο Βινίσιους έχει πλέον βγει και στο γήπεδο. Περιορίζεται ακόμα σε πρόγραμμα με τρέξιμο. Θα χρειαστεί ακόμα μέρες για να επανέλθει σε φουλ ρυθμούς. Έχει ξεκινήσει και για αυτόν η αντίστροφη μέτρηση. Για τον Εφραίμ ελπίζουμε να είναι έτοιμος πριν από τη λήξη της σεζόν για να βοηθήσει στα τελευταία παιχνίδια. Ευελπιστούμε ότι μέσα από το τελευταίο κομμάτι, οι επιλογές θα είναι αυξημένες για να μπορέσει η ομάδα να παρουσιάσει ακόμα καλύτερο πρόσωπο. Το ΑΠΟΕΛ είναι η ομάδα με τα περισσότερα παιχνίδια φέτος. Μην ξεχνάμε ότι έχουμε ακόμα εφτά παιχνίδια τον Απρίλιο».

Για τον αγώνα με την ΑΕΚ, την οποία δεν νίκησε φέτος το ΑΠΟΕΛ…  

«Δεν στερούμαστε κινήτρων. Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα με ψηλούς στόχους. Σαφώς και αποτελεί κίνητρο το ότι δεν νικήσαμε την ΑΕΚ φέτος. Μια ενδεχόμενη νίκη στην Αρένα θα προσφέρει πολλαπλά οφέλη, όπως το άνοιγμα της διαφοράς, η επιπλέον δυναμική και άλλα πολλά».

Για τα εισιτήρια του αγώνα με την ΑΕΚ…  

«Η διαδικασία που θα ακολουθηθεί είναι η ίδια».

Για τον προγραμματισμό…  

«Αποδεικνύεται και στην πράξη πως η ομάδα λειτουργεί με σχεδιασμό και προοπτική. Πολύ σωστά κάποιος υπολογίζει ότι αυτές οι μέρες προσφέρονται για κάποια πράγματα. Την Τρίτη θα έρθει στην Κύπρο ο κ. Λορένθο με ανοιχτό εισιτήριο όσον αφορά την επιστροφή του και θα τρέξουν κάποια πράγματα. Έχει ήδη παρακολουθήσει ποδοσφαιριστές που είναι υποψήφιοι στόχοι του ΑΠΟΕΛ για την ερχόμενη μεταγραφική περίοδο. Το ΑΠΟΕΛ είναι ελκυστικός προορισμός όμως το δυστύχημα είναι ότι ξεκινάμε νωρίς στην Ευρώπη. Εμείς θέλουμε να έχουμε νωρίς τους παίκτες».

Για τον Κρίστιανσεν και το θέμα ανανέωσης….  

«Οι άνθρωποι που είναι υπεύθυνοι δεν έχουν ένα διαφορετικό σκοπό από αυτό που έχει ο κόσμος. Όλοι θέλουμε να ολοκληρώνεται όσο το δυνατό πιο γρήγορα ο προγραμματισμός».

Για τον Πιέρο Σωτηρίου και τα όσα ακούγονται για ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού…  

«Δεν έχει συμφωνήσει με καμία ομάδα. Για να συμφωνήσει πρέπει να υπάρχουν και προτάσεις».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X