Αυτά που θέλει να αλλάξει ο Μπαλταζάρ

Η προσπάθεια ενός δημιουργικού ηλεκτροσόκ έγινε και όλοι πλέον στον Αρχάγγελο έχουν προσαρμοστεί στη νέα τάξη πραγμάτων που έφερε ο Μπαλταζάρ. Η προσπάθεια αναστροφής ενός περίεργου κλίματος που υπήρχε επί Δώνη φαίνεται ότι έχει ήδη επιτευχθεί και το ζητούμενο είναι τι άλλο θα αλλάξει όσον αφορά τη διαχείριση του ρόστερ.

Ο Μπαλταζάρ έχει άποψη για τα συν και πλην του ΑΠΟΕΛ την οποία ανέπτυξε και κατά τη διάρκεια της αξιολόγησης που έγινε προτού προσληφθεί. Το ζητούμενο όμως είναι τι θα μπορέσει να αλλάξει στην πράξη.

Εδώ και μήνες βλέπουμε έναν ΑΠΟΕΛ με χτυπητά μεσοαμυντικά κενά αλλά και δυσκολία να αναπτυχθεί σωστά.

Είναι λογικά οι προσπάθειες του Πορτογάλου προπονητή να επικεντρωθούν στους δυο αυτούς τομείς. Το ποιες αλλαγές προσώπων θα δούμε ή αν θα αναμένει να δει διαφορετική αντίδραση και διάθεση από κάποιους είναι κάτι που θα φανεί άμεσα.

Οι Μοράις και Σόουζα για παράδειγμα ήταν δυο παίκτες που στοχοποιήθηκαν επί Δώνη και οι οποίοι λογικά θα κληθούν να βγάλουν τα κάστανα από τη φωτιά με το να παρουσιαστούν πιο συγκεντρωμένοι αφού η αγωνιστική τους αξίας είναι δεδομένα.

Περίπτωση που χρίζει ειδικού χειρισμού είναι και αυτή του Εμπεσίλιο αφού ο Ολλανδός πρέπει να συμπεριφερθεί με πιο επαγγελματικό τρόπο.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X