Αυτό μας μάρανε

Το ότι βρισκόμαστε εν μέσω μιας κρίσης που ενδέχεται να πάρει διαστάσεις είναι δεδομένο και επιβεβαιώνεται από πολλά μικρά και μεγάλα που συμβαίνουν. Η πίεση είναι τέτοια που οδήγησε ακόμα και τον γνωστό μάνατζερ Αλεχάντρο Ντα Σίλβα να βρίζει οπαδούς μας μέσω social media.

Αιτία η κριτική που δέχτηκε και αυτός για τη σαβούρα που φαίνεται ότι μάζεψαν κατά τη φετινή μεταγραφική περίοδο οι αρμόδιοι.

Ο Ντα Σίλβα και η εταιρεία του αναγκάστηκαν να εκδώσουν απολογητική ανακοίνωση…

«Προς όλους τους φιλάθλους του ΑΠΟΕΛ

Σε αυτό το σημείο, θέλουμε να απολογηθούμε για την “εκρηκτική” συζήτηση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης τις τελευταίες ημέρες, που προήλθε από ένα “τιτίβισμα” του επίσημου λογαριασμού της Ideal Sport Management στο Twitter, το οποίο διαχειρίζεται εκτός Βραζιλίας και χρησιμοποιείται κυρίως για να δημοσιεύει ειδήσεις για ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στη Βραζιλία. Δυστυχώς, αυτός ο λογαριασμός χρησιμοποιήθηκε επίσης για ανεπίτρεπτη απάντηση στους τοπικούς μας συνεργάτες που διαχειρίζονται το λογαριασμό και σε προσωπικές επιθέσεις κατευθείαν από την Κύπρο, μεταξύ των οποίων κι εμάς. Λυπούμαστε γι’ αυτό και διαβεβαιώνουμε ότι αυτό δεν θα επαναληφθεί.

Δουλεύουμε για περισσότερα από τέσσερα χρόνια με αυτό το σπουδαίο σύλλογο. Υπάρχει πολλή δουλειά, ιδρώτας, καρδιά, άγχος, νύχτες χωρίς ύπνο, απογοητεύσεις, χαρές, επιτυχίες και αμέτρητες αξέχαστες στιγμές με το ΑΠΟΕΛ.

Όχι μόνο εσείς ως φανατικοί φίλαθλοι με την απίστευτη στήριξή σας στο γήπεδο, αλλά κι εμείς ως εκπρόσωποι ποδοσφαιριστών προσπαθούμε να πετύχουμε το ΚΑΛΥΤΕΡΟ για το σύλλογο. Φυσικά, πάντα υπάρχει ισορροπία ανάμεσα στην πίεση των ποδοσφαιριστών, των δικών τους ανθρώπων, των άλλων συλλόγων και των συμφερόντων του ΑΠΟΕΛ. Παρά ταύτα, καταφέραμε να συμβάλουμε στη μεγάλη επιτυχία του ΑΠΟΕΛ τα πρόσφατα χρόνια και ευχόμαστε να κάνουμε το ίδιο και στο μέλλον.

Πρέπει, όμως, να είμαστε όλοι ενωμένοι, για το σύλλογο, τους ποδοσφαιριστές, την προπονητική ομάδα, τη διοίκηση και τους εκπροσώπους των ποδοσφαιριστών. Επειδή είμαι κι εγώ προσωπικά ΦΙΛΑΘΛΟΣ αυτού του υπέροχου συλλόγου, όπως επίσης και άλλοι διάφοροι εκπρόσωποι ποδοσφαιριστών. Επειδή το ΑΠΟΕΛ είναι κάτι περισσότερο από ένα σύλλογο.

Με σεβασμό προς όλες τις υπόλοιπες ομάδες και τους φιλάθλους στην Κύπρο. Μόνο ΑΠΟΕΛ.

Με εκτίμηση,
Αλεχάντρο Ντα Σίλβα»

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!