Αυτό που μας έλειψε, με υπογραφή Τραμετσάνι

Στην πιο κρίσιμη στιγμή του πρωταθλήματος ο ΑΠΟΕΛ έστειλε το πιο ελπιδοφόρο και ξεκάθαρο μήνυμα σε όλους. Και εντός και εκτός ομάδας. Η νίκη αλλά και ο τρόπος που ήρθε με το επιβλητικό 5-1 φανερώνει ότι υπάρχουν μεγάλες δυνατότητες έστω και αν οι περισσότεροι έχουμε καταδικάσει το υπάρχον ρόστερ.

Ο Τραμετσάνι με αργά αλλά σταθερά βήματα προόδου οδηγεί την ομάδα στο σωστό δρόμο ενώ από τις δηλώσεις των παικτών συμπεραίνουμε ότι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη τους.

Η ομάδα μας δεν βρήκε μέσα σε ένα 90λεπτό τη γιατρειά στις παθογένειες της αλλά έδειξε ότι με θέληση και σωστή προετοιμασία, μπορεί να ανταποκριθεί.

Το επιθετικογενές 3-5-2 δούλεψε άψογα στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, δίνοντας τη δυνατότητα στην ομάδα μας να είναι τρομερά επικίνδυνη στις επιθετικές προσπάθειες.

Το δίδυμο των Νατέλ και Τάμαρι δημιούργησε τρομερά προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα, με τον Ιορδανό να κάνει τα πάντα και τον Βραζιλιάνο να πετυχαίνει γκολ αλά Ρομπέρτο Κάρλος.

Είναι απόλυτα φυσιολογικό η ψυχολογία όλων να είναι διαφορετική πλέον. Η ολοκλήρωση του πρώτου γύρου δεν μπορούσε να ήταν καλύτερη αλλά έχουμε πολύ και δύσκολο δρόμο μπροστά μας.

Απαιτείται συνέπεια και σταθερότητα, στοιχεία που λείπουν από την ομάδα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!