Μπράβο στον Μιλάνοφ

Αν τα όσα αναφέρουν βουλγαρικά μέσα ενημέρωσης αναφορικά με την μη κλήση του Μιλάνοφ την Εθνική του είναι βάσιμα τότε ο ποδοσφαιριστής μας είναι άξιος συγχαρητηρίων και παράδειγμα προς μίμηση.

Όπως προκύπτει ο αμυντικός μας ιεραρχώντας τις προτεραιότητες του διεμήνυσε στην ομοσπονδία της χώρας του ότι πλέον προτιμά να επικεντρωθεί στις υποχρεώσεις του ΑΠΟΕΛ αφού και λόγο ηλικίας δεν θέλει να ταλαιπωρείται και με τις συμμετοχές του στην εθνική.

Αναλυτικά το δημοσίευμα Meridian Match: «Ο καλύτερος Βούλγαρος αμυντικός αυτή τη στιγμή, αρνήθηκε να αγωνιστεί στην Εθνική. Ο δεξιός μπακ του ΑΠΟΕΛ, έφτασε μακρύτερα από κάθε άλλο Βούλγαρο παίκτη στις φετινές ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο Ζίφκο ήταν ενοχλημένος με τον προπονητή της Εθνικής Πέταρ Χούμπτσεφ, ο οποίος, μετά τον αγώνα με τη Γαλλία, του είχε ασκήσει έντονη κριτική και δεν τον κάλεσε για τον αγώνα με τη Λευκορωσία στις 13 Νοεμβρίου. Πριν γίνει η κλήση για τον αγώνα Βουλγαρίας-Ολλανδίας (Σάββατο 25 Μαρτίου), ο Μιλάνοφ ανέφερε πως δεν επιθυμεί να κληθεί, παρόλο που ο Χούμπτσεφ τον υπολόγιζε.

Επίσημα, ο Μιλάνοφ έχει ενημερώσει πως στα 32 του χρόνια, νιώθει πως δεν έχει τόσες πολλές δυνάμεις για να αγωνίζεται σε τόσα πολλά παιχνίδια υψηλότατου επιπέδου και θέλει να επικεντρωθεί στις υποχρεώσεις της ομάδας του».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!