Χαλαρά και ανέμελα στη Βέρνη

Το αν η ομάδα μας μπήκε ή όχι σε περιπέτειες όσον αφορά την προσπάθεια της για πρόκριση στην επόμενη φάση θα το ξέρουμε στην πορεία, οπότε το μόνο που μπορεί να σχολιαστεί με βεβαιότητα ήταν τα όσα είδαμε στη Βέρνη. Εκεί όπου οι παίκτες του Κρίστιανσεν παρουσιάστηκαν ανέτοιμοι για τις ανάγκες ενός καθοριστικού αγώνα. Ίσως στο τέλος της ημέρας να μην τον έκριναν και ως τέτοιο αφού παρά τις δηλώσεις τους στην πράξη έδειξαν κάτι πολύ διαφορετικό.

Το πιο ανησυχητικό είναι πως η Young Boys χωρίς να είναι καλύτερη ως ομάδα όχι απλά μας κέρδισε γυρίζοντας τον αγώνα αλλά αν δεν ήταν ο Βάντερμαν ίσως να πετύχαινε ένα ακόμα μεγαλύτερο σκορ.

Η νωθρότητα στις κινήσεις των παικτών και η αδυναμία να κάνουν ακόμα και τα απαραίτητα στο μεσοεπιθετικό κομμάτι, τσαλάκωσε την καλή εικόνα που έβγαλε ο ΑΠΟΕΛ στους προηγούμενους αγώνες.

Η επιλογή των Βάντερ και Αστιθ εκ των υστέρων φαίνεται ότι δεν βοήθησε την ομάδα έστω και αν με την είσοδο του ο Μερκής υπέπεσε σε πέναλτι. Ούτε όμως ο Μπερτόλιο δεν πρόσφερε τα αναμενόμενα έστω και αν όλοι νόμιζαν ότι ο ρόλος του θα ήταν ή έπρεπε να ήταν καθοριστικός.

Η ιδιαιτερότητα του γηπέδου δεν είναι καλή δικαιολογία αφού δεν οφείλεται στο γρασίδι η όλη προσέγγιση της ομάδας αλλά και η ανικανότητα να βγάλουμε μια τελική προσπάθεια της προκοπής σε ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!