Χάλασε του Γιαμπερέ

Οι δηλώσεις του Πετεβίνου πριν τον αγώνα με τις οποίες ήταν απόλυτος για το θέμα του Γιαμπερέ δεν ήταν τυχαίες. Από το μεσημέρι η πλευρά του παίκτη φάνηκε ότι δεν θα τηρούσε τα συμφωνηθέντα που ήταν η αποστολή των σχετικών συμβολαίων. Πριν από λίγο η αρνητική εξέλιξη επιβεβαιώθηκε με την επίσημη ενημέρωση.

Αυτή αναφέρει ότι ο Γιαμπερέ αποφάσισε να συνεχίσει στη Φούλαμ η οποία του έκανε ψες δελεαστική πρόταση. Πρόκειται για αρνητική εξέλιξη η οποία από το μεσημέρι οδήγησε την αρμόδια επιτροπή στην επίσπευση των διαπραγματεύσεων με άλλους κεντρικούς αμυντικούς.

Σε κάθε περίπτωση οι μέρες περνούν και όπως φάνηκε και στον αγώνα με τη Σαλαμίνα χρειαζόμαστε ποιoτικό κεντρικό αμυντικό με κύριο χαρακτηριστικό την ταχύτητα.

Η σχετική δήλωση του Πετεβίνου:

“Δεν ισχύει τίποτα. Έχουμε ακούσει πως ο ποδοσφαιριστής θα ερχόταν στην Κύπρο, δεν ήρθε. Έχουμε ακούσει ότι του έχουμε αποστείλει συμβόλαιο, δεν του έχουμε αποστείλει συμβόλαιο…. Ότι έχουμε έρθει σε συμφωνία, δεν έχουμε έρθει σε συμφωνία. Όταν υπάρξει επίσημη ανακοίνωση και ο ποδοσφαιριστής έρθει στην Κύπρο, υπογράψει, περάσει από εξετάσεις, τότε ανακοινώνεται. Δεν το αναφέρω μόνο για την συγκεκριμένη περίπτωση αλλά για όλους τους ποδοσφαιριστές. Θα πρέπει να γνωρίζει ο κόσμος ότι αυτό που λέει ο ΑΠΟΕΛ ισχύει και όχι αυτό που γράφεται. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι συνεχίζονται οι διεργασίες”.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X