Χαμηλώνει ο πήχης των προσδοκιών

Η εντεκάδα που παρέταξε ο Κρίστιανσεν στο τελευταίο φιλικό στην Πολωνία θα είναι μάλλον αυτή που θα προτιμηθεί και στον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα σε λίγες μέρες. Μόνο αν υπάρξει κάτι απρόοπτο, όπως τραυματισμός θα δούμε ουσιαστικές διαφοροποιήσεις και σίγουρα είναι κάτι που δεν θέλει κανείς να δει να συμβαίνει.

Η μεγάλη εικόνα είναι αυτή που δείχνει ότι ο ΑΠΟΕΛ πάει με σοβαρές ελλείψεις στον 2ο προκριματικό αλλά ελπίζει ότι το υφιστάμενο ρόστερ σε συνδυασμό με τη δυναμικότητα του αντιπάλου θα μας οδηγήσει στην επόμενη φάση.

Από την ομάδα λείπει ο Γιαννιώτας που ήταν καταλύτης την περσινή χρονιά ενώ υπάρχει μια επικίνδυνη και μη επαρκής εξάρτηση στον Πιέρο Σωτηρίου. Τέλος υπάρχει η παραδοχή ότι ο Αλεξάνδρου είναι λύση ανάγκης στο αριστερό άκρο της άμυνας αφού ακόμα δεν έγινε εφικτή η απόκτηση παίκτη στη συγκεκριμένη θέση.

Ρεαλιστικά ο πήχης των προσδοκιών όσων αφορά τα πρώτα δείγματα γραφής του νέου ΑΠΟΕΛ δεν θα πρέπει να είναι ψηλά για τον απλούστατο λόγω του ότι η ομάδα δεν είναι νέα από πλευράς ατόμων αλλά και γιατί ο Κρίστιανσεν χρειάζεται και άλλο χρόνο για να μεταδώσει αυτά που θέλει.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!