Χαρούμενος για ευνόητους λόγους

Ο Ντολ έζησε έντονα το παιχνίδι από τον πάγκο αφού ήξερε τη σημασία αλλά και τις προεκτάσεις του. Μετά εμφανίστηκε παραπάνω από ικανοποιημένος, τονίζοντας ότι καμία ομάδα δεν άξιζε να χάσει.

Αντιλαμβανόμενος ότι εξακολουθούμε να έχουμε μειονέκτημα παρέπεμψε τους πάντες στον επόμενο αγώνα…

“Ήταν ένα έντονο παιχνίδι. Η ομάδα της Καραμπάχ έπαιξε καλύτερα σήμερα απ΄ ότι στο πρώτο παιχνίδι. Παίξαμε μια πολύ δυνατή ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος για το πνεύμα της ομάδας μου. Είμαι χαρούμενος για τον ένα βαθμό και την απόδοση των παικτών μου. Δώσαμε το 100% των δυνάμεων μας. Η Καραμπάχ είχε τη κατοχή, σε αυτό το στάδιο είχαμε μια πολύ καλή αντίδραση. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε περισσότερη κατοχή. Κανείς όμως δεν άξιζε σήμερα να χάσει”.

Είστε όμως στη τελευταία θέση. Ποιες οι πιθανότητες σας για πρόκριση;
“Αυτός είναι ο δεύτερος αγώνας με την Καραμπάχ. Έχουμε ένα βαθμό αλλά αν κερδίσουμε στην έδρα μας θα έχουμε τους ίδιους βαθμούς. Κάναμε ένα βήμα σήμερα. Πρέπει να κάνουμε ένα σημαντικό βήμα στη Λευκωσία. Μπορεί να συμβεί και να αυξήσουμε τις πιθανότητες μας.

Αν χάνατε σήμερα, ίσως να είχατε πρόβλημα με αυτά που γράφονται…
“Τι θέλεις να σου πω; Δεν είναι η δουλειά μου να σχολιάζω αυτά. Ούτε και δουλειά σου τι θα πω στους παίκτες μου.”

Μπορεί το ΑΠΟΕΛ να παίξει και στη Κύπρο, το ίδιο καλά όπως σήμερα;
“Σήμερα είχαμε κάποια προβλήματα με τη κατοχή μας. Πρέπει να βελτιωθούμε. Δεν ήμουν ευχαριστημένος με κάποια πράγματα μέχρι σήμερα αλλά σήμερα είχαμε το ομαδικό πνεύμα. Σήμερα είδα μια ομάδα να πολεμάει μαζί. Πρέπει να δούμε ποιοι μπορούν να δουλέψουν μαζί μας. Όσοι δεν μπορούν θα δούμε τι θα κάνουμε”.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΩΝΑ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!